bez raskoši i pompe

Nakon seks skandala i tri odgode konačno se vjenčali: Britanska princeza se udala za talijanskog tajkuna

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) +0 Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Galerija

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi su se zaljubili 2018. na svadbi njezine sestre, princeze Eugenije.

Unuka kraljice Elizabete II., princeza Beatrice (31) udala se za talijanskog trgovca nekretninama  Edoarda Mapellija Mozzija (37), izvijestili su iz Buckinghamske palače. 

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Obitelj raste! Nakon tajnog vjenčanja u kraljevsku obitelj stiže prinova, evo kako je kraljica reagirala na vijest da će dobiti već 11. praunuče

Par je izrekao sudbonosno da na privatnoj ceremoniji u Windsoru nakon što je ranije morao tri puta odgoditi vjenčanje. Naime, dva puta su ga odgodili zbog seksualnog skandala Beatriceinog oca, princa Andrewa, a onda je odgođen i zbog koronavirusa, a planirali su ga u u svibnju u vrtu Buckinghamske palače. 

Tako su princeza i njen dragi, talijanski tajkun Edoard imali drugačiju svadbu od onih koje su uobičajene za članove britanskog kraljevstva. Naime, nije bila raskošna, ni glamurozna niti medijski popraćena. 

Gosti su bili Beatriceini roditelj, princ Andrew i Sarah Ferguson, Edoardova obitelj, kraljica Elizabeta II. i njen muž, princ Philip. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bea + Edo 💓 This sweet couple had a wedding planned for today, but we all know that isn’t happening due to COVID-19. Thinking of Beatrice and Edoardo. I hope they’ve found a way to celebrate their love today and are looking forward to their future wedding hopefully soon. 🤞 . . Follow me at @theroyalstepsister for more! 🇬🇧

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) on

Inače, supružnici su se upoznali na vjenčanju njezine sestre, princeze Eugenije 2018. i zaručili su se nakon manje od godinu dana veze. Edoardo je zaprosio Beatrice u Italiji s velikim dijamantnim prstenom, a vijest je brzo završila na društvenim mrežama kraljevske obitelji. 

Osim što se obogatio na trgovini nekretninama, Edoardo je i talijanski grof. Navodno je kraljevskoj obitelji smetalo što ima dijete s bivšom zaručnicom, no budući da je Beatrice deveta u redu za britansko prijestolje nije morala tražiti od bake, Elizabete II. dopuštenje za brak. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene