Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi su se zaljubili 2018. na svadbi njezine sestre, princeze Eugenije.

Galerija


Unuka kraljice Elizabete II., princeza Beatrice (31) udala se za talijanskog trgovca nekretninama  Edoarda Mapellija Mozzija (37), izvijestili su iz Buckinghamske palače. 

Vezani članci Kraljevska obitelj Kraljevska obitelj okupila se prvi put od pojave pandemije, kraljica zabrinula javnost jednim detaljem Kraljica Elizabeta II i princ Philip Prvi put u 33 godine kraljica Elizabeta i princ Philip neće provesti Božić s obitelji, objasnili su i zašto

Par je izrekao sudbonosno da na privatnoj ceremoniji u Windsoru nakon što je ranije morao tri puta odgoditi vjenčanje. Naime, dva puta su ga odgodili zbog seksualnog skandala Beatriceinog oca, princa Andrewa, a onda je odgođen i zbog koronavirusa, a planirali su ga u u svibnju u vrtu Buckinghamske palače. 

Tako su princeza i njen dragi, talijanski tajkun Edoard imali drugačiju svadbu od onih koje su uobičajene za članove britanskog kraljevstva. Naime, nije bila raskošna, ni glamurozna niti medijski popraćena. 

Gosti su bili Beatriceini roditelj, princ Andrew i Sarah Ferguson, Edoardova obitelj, kraljica Elizabeta II. i njen muž, princ Philip. 

Inače, supružnici su se upoznali na vjenčanju njezine sestre, princeze Eugenije 2018. i zaručili su se nakon manje od godinu dana veze. Edoardo je zaprosio Beatrice u Italiji s velikim dijamantnim prstenom, a vijest je brzo završila na društvenim mrežama kraljevske obitelji. 

Osim što se obogatio na trgovini nekretninama, Edoardo je i talijanski grof. Navodno je kraljevskoj obitelji smetalo što ima dijete s bivšom zaručnicom, no budući da je Beatrice deveta u redu za britansko prijestolje nije morala tražiti od bake, Elizabete II. dopuštenje za brak. 

 

Milijunaš i playboy koji uživa na našoj obali djevojke mijenja često, no vjeran je jednoj stvari