puno zanimljivosti

Princeza napravila nešto što nitko u kraljevskoj obitelji nije u 235 godina, objavljeni su svi detalji s vjenčanja

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) +0 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Galerija

Princeza Beatrice udala se za Edoarda Mapellija Mozzija, a na glavi je imala tijaru koju je njezina baka, kraljica Elizabeta, nosila na dan svog vjenčanja.

Britanska princeza Beatrice ovoga se tjedna udala za talijanskog trgovca nekretninama Edoarda Mapellija Mozzija, a sudbonosno "da" par si je izrekao na privatnoj ceremoniji u Windsoru.

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Počinju pripreme Još jedno kraljevsko vjenčanje na vidiku: Princeza Beatrice se zaručila za tajkuna

Buckinghamska palača je objavila fotografije s tajnog vjenčanja, a istaknuli su kako je novopečeni bračni par zavjete izmijenio pred najužom obitelji. Princeza i njezin suprug ranije su triput morali odgađati vjenčanje zbog pandemije koronavirusa. Iz palače su otkrili i kako je kraljičina unuka na glavi imala tijaru koju je sama Elizabeta II. nosila na dan svog vjenčanja 1947. godine, a pred oltar je otišla u haljini koja također pripada njezinoj baki.

Princezin otac, princ Andrew, nije bio na vjenčanju jer još nije razjašnjena njegova uloga u skandalu povezanim s milijarderom Jeffreyjem Epsteinom kojem se sudilo za pedofiliju. Na ceremoniji su od članova obitelji bili Beatriceina majka, Sarah Ferguson, kraljica Elizabeta i njezin suprug, princ Philip. Kraljica je komentirala kako joj je drago što je mogla biti dijelom ceremonije, a zaključila je kako je privatno vjenčanje bilo veoma lijepo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congratulations to HRH Princess Beatrice and Mr Edoardo Mapelli Mozzi! The couple were married in a small private ceremony at the Royal Chapel of All Saints at Royal Lodge, Windsor on Friday 17th July. . Princess Beatrice and Mr Edoardo Mapelli Mozzi celebrated their wedding with their closest family.‬ . The happy couple are pictured with Her Majesty The Queen and The Duke of Edinburgh. . Princess Beatrice wore a vintage dress by Norman Hartnell and the Queen Mary diamond fringe tiara, both belonging to Her Majesty The Queen. The tiara was worn by Her Majesty on her wedding day in 1947. . Photograph by Benjamin Wheeler.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Svi koji su bili na vjenčanju pridržavali su se socijalne distance zbog pandemije koronavirusa, što se da primijetiti i na fotografijama. Princezino vjenčanje ujedno je i prvo tajno kraljevsko vjenčanje u posljednjih 235 godina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene