Kraljevsko vjenčanje princeze Beatrice i Edoarda Mapellija Mozzija planirano je za 29. svibnja ove godine, no zdravstveni djelatnici upozoravaju kako bi epidemija mogla potrajati nekoliko mjeseci.

Galerija


Epidemija koronavirusa mogla bi ugroziti planove za vjenčanje princezi Beatrice i njezinu zaručniku Edoardu Mapelliju Mozziju.

Vezani članci Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Kraljevsko vjenčanje otkazano zbog krize, princeza više i ne razmišlja o odlasku pred oltar Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza zamolila sve da joj ne donose darove za vjenčanje, razlog tome zbilja je lijep

37-godišnji zaručnik kraljičine unuke iz dijela je Italije koji je među prvima bio u blokadi zbog virusa, a trenutačno je čitava zemlja u karanteni zbog širenja virusa.

Daily Mail javlja kako je princezino vjenčanje upitno zbog obitelji njezina zaručnika, koja neće moći otputovati u London ako se situacija s virusom ne stabilizira. Vjenčanje je planirano za 29. svibnja ove godine, no zdravstveni djelatnici upozoravaju kako bi epidemija mogla potrajati nekoliko mjeseci, a trenutačno su prizemljeni letovi i Italija je u karanteni.

"Koronavirus je malo poremetio planove princezi. Nema potvrde da će Italija biti u karanteni do svibnja, ali normalno je da se par brine jer se situacija iz dana u dan pogoršava", kaže izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Jedan od članova kraljevske obitelji koji sigurno neće biti na vjenčanju ako se virus dodatno proširi jest princezin djed, princ Philip.

Trenutačno je u Europi 18.000 slučajeva koronavirusa, s tim da ih je više od pola u Italiji. Od posljedica virusa preminulo je 715 ljudi.

Ugledala se na sestre pa se u minijaturnom bikiniju pohvalila oblinama i zauzela seksi pozu