Princ Harry u tvrtki BetterUp Inc promaknut je u izvršnog direktora za utjecaj, a engleska kratice njegove nove titule na japanskom ima prosto značenje.

Galerija


Princ Harry vratio se svojoj obitelji u SAD nakon što je sam bio na sprovodu svojeg djeda princa Phillipa u Velikoj Britaniji, te se ponovno našao u središtu pažnje zbog svoje nove titule na poslu.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način? Meghan Markle i princ Harry - 3 Stigao još jedan dokaz koliko su si štetu nanijeli Meghan Markle i princ Harry, no s kraljevskom obitelji je drugačiji slučaj

Nakon što se u ožujku ove godine zaposlio kao dužnosnik startup tvrtke za životni trening i mentalno zdravlje BetterUp Inc, Harry je promaknut u izvršnog direktora za utjecaj, poziciju za koju se u engleskom jeziku (Chief Impact Officer) često koristi kratica "CHIMPO", koja u japanskom slengu ima prosto značenje.

Naime, čim se doznalo za Harryjevu novu titulu, društvene mreže preplavili su urnebesni komentari Japanaca, na čijem jeziku navedena kratica označava penis.

"Zamislite da Harry dođe u Japan i službenicima se predstavi kao 'chimpo'? Volio bih vidjeti njihova lica", napisao je na Twisteru jedan korisnik iz Japana. "Bez obzira na to koliko ste imate godina, riječ 'chimpo' uvijek zvuči smiješno", komentirao je drugi.

Prinčeva nova titula zabavila je i Britance, i to samo zato što im kratica zvuči smiješno.

Još uvijek nije poznato koliku plaću Harry ima na svojem novom poslu i dobiva li je uopće, no nagađa se kako je postao vlasnik udjela kompanije čija se vrijednost procjenjuje na 1,25 milijardi funti. Princ uz to honorarno radi još jedan posao za Institut Aspen, a bavi se temom plasiranja lažnih vijesti i dezinformacija.

Inače, Harryja su paparazzi u srijedu snimili u losanđeleskoj zračnoj luci LAX, gdje je sletio u ranim jutarnjim satima prema lokalnom vremenu, nakon što je više od tjedan rana proveo u Velikoj Britaniji, a fotke je objavio Daily Mail.

Šuškalo se da planira produžiti svoj boravak kako bi prisustvovao proslavi 95. rođendana svoje bake, kraljice Elizabete II., no čini se da se ipak požurio vratiti svojoj trudnoj supruzi Meghan Markle i njihovu sinu Archieju.

Namjerno ga je zalila pićem kako bi ga upoznala, a zbog razlike od čak 22 godine njihovoj su romansi rijetki davali šansu

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame