Princ Harry otvorio je dušu princu Charlesu u pismu koje mu je poslao nakon što je njihov odnos dotaknuo dno i obećao mu je da će poštovati instituciju.

Galerija


Prije nego što se vratio u Veliku Britaniju na posljednji ispraćaj princa Philipa, princ Harry je svojem ocu princu Charlesu poslao pismo kojim je pokušao izgladiti njihov narušeni odnos zbog eksplozivnog intervjua s Oprom Winfrey u ožujku.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast! Princ Harry, princ William Igra prijestolja u Velikoj Britaniji: Od Charlesa do Eugenie, tko i kojim redom je sljedeći u redu za preuzimanje krune?

Uoči svojeg prvog susreta s obitelji nakon što je sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem napustio kraljevske dužnosti i preselio se u SAD, Harry je u pismu ocu otvorio dušu, no Charles je i nakon toga ostao duboko povrijeđen zbog poteza svojeg sina dok se njegov sada pokojni djed u bolnici borio za život, piše Mirror.

"Napisao je intimno pismo svojem ocu kojim je pokušao popraviti njihov odnos, no tenzije su još prisutne među njima i stvari se baš nisu posložile onako kako se on nadao", ispričao je za tabloid izvor blizak Harryju, a otkrio je i da je princ u pismo još jednom istaknuo razloge svojeg odlaska, ali i da je obećao kako će poštovati instituciju.

"Obitelj je uoči pogreba princa Philipa postigla neizrečeni dogovor da zadrže za sebe sve što imaju reći jedno o drugom i fokusiraju se na kraljicu, kojoj je nakon smrti supruga bila potrebna potpora", naglasio je izvor.

"Harry nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro, no nakon što je vidio obitelj, osjeća se kao da moraju još puno raditi na svojem odnosu", dodao je.

Iako je Harry nakon pogreba uhvaćen u razgovoru sa svojim bratom Williamom, i njihov je odnos još uvijek poprilično hladan zbog teških optužbi protiv kraljevske obitelji koje su on i Meghan izjeli Opri.

Harry je voditeljici, među ostalim, rekao i da smatra kako su njegov otac i brat zatočeni u palači i da ne mogu samo otići kao on, što je buduće kraljeve navodno razbjesnilo.

Drugi izvor s palače otkrio je i kako se Charles nadao da će se nakon sprovoda svojeg oca nasamo vidjeti s Harryjem, no on mu je rekao da ne planira ostati tako dugo.

Meghan, koja trenutačno trudna i očekuje drugo dijete, sprovod je pratila iz SAD-a jer su joj liječnici savjetovali da ne putuje, a navodno je i svojim prijateljima rekla da nije htjela dolaskom skrenuti pažnju na sebe.

Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame