Princ Harry u London je stigao sam, bez supruge Meghan Markle. Mora u karantenu, a i testirat će se na koronavirus prije sprovoda princa Philipa.

Galerija


Princ Harry vratio se u Veliku Britaniju nakon smrti svog djeda, princa Philipa, piše The Sun. To je njegov prvi dolazak kući nakon godine dana i nakon što je skupa sa suprugom Meghan Markle prošle godine odstupio sa svih kraljevskih dužnosti te se preselio u SAD.

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry sa sinom Archiejem - 1 Meghan Markle prošetala sa sinom Archiejem kojeg javnost nije dugo vidjela, a pokazala je i svoj poveći, trudnički trbuh Meghan Markle, kraljica Elizabeta i princ Harry - 4 Prije sprovoda princa Philipa Meghan Markle javila se kraljici, a i maleni Archie imao je svoju ulogu u svemu tome

The Sun javlja kako je princ viđen u londonskoj zračnoj luci Heathrow, no uz njega nije bila Meghan Markle. Naime, njoj su zbog trudnoće liječnici savjetovali da ne putuje avionom. "Meghan će ostati u Kaliforniji, liječnici su joj rekli da ne smije putovati. Predalek je to let i preporučuju joj odmor tijekom posljednjih mjeseci trudnoće", potvrđeno je.

Čim je izašao iz aviona s leta iz Los Angelesa za London, dočekali su ga zaštitari, a Harry je na sebi imao leženu crnu kombinaciju te je preko lica nosio crnu zaštitnu masku. Ravno s aerodroma otišao je u Kensingtonsku palaču, no očekuje se da će zbog pandemije koronavirusa princ biti u karanteni 10 dana te da će odsjesti u kući u Nottinghamu. Ako mu test na koronavirus bude negativan, iz karantene će moći izaći nakon pet dana, što znači da će moći biti na djedovu sprovodu 17. travnja.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji kaže da je princ Harry već razgovarao s nekim članovima, uključujući i svog oca princa Charlesa i svoje sestrične, princeze Beatrice i Eugenie.

Harry i Meghan odali su počast preminulom princu Philipu posvetivši mu objavu na službenoj web-stranici njihove zaklade Archwell te mu zahvalili na svemu što je učinio i poručili mu da će im nedostajati.

Harryjev povratak u Veliku Britaniju jedan je od ključnih trenutaka za trenutačno podijeljenu obitelj čiji su odnosi narušeni, naročito nakon intervju koji su on i Meghan dali slavnoj voditeljici Opri Winfrey.

Kraljica očekuje da njezini unuci kao i ostatak obitelji ostave sve probleme iza sebe, kao znak poštovanja prema pokojnom vojvodi od Edinburgha.

Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

Georgina se pohvalila novim fotkama u badiću, u ovakvom bi izdanju zasjenila čak i svog Ronalda