Princ Harry je nakon pogreba djeda, princa Philipa razgovarao s bratom Williamom i ocem Charlesom dva sata u dvorcu Windsor, izvijestili su britanski mediji.

Galerija


Princ Harry mogao bi odgoditi odlazak kući u Los Angeles nakon pogreba svog djeda, princa Philipa koji je bio u prošlu subotu. 

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan i Harry podijelili su najnoviju fotografiju sina Archieja i napravili divan potez u njegovu čast! Princ Harry i Meghan Markle Procurili novi detalji oko Harryjeva dolaska na djedov sprovod, a konačno se zna i hoće li Meghan doći s njim

Kako piše The Sun, on je proveo dva sata mirno razgovarajući sa starijim bratom, princem Williamom, s kojim nije bio u dobrim odnosima, a sve je dodatno zakomplicirao intervju s Oprom Winfrey.

Nakon toga Harry razmatra mogućnost da ostane za 95. rođendan svoje bake, kraljice Elizabete II. koji je 21. travnja, no službeno ga slavi drugu subotu u lipnju uz ceremoniju Trooping the Colour jer je tako propisano za vladare britanske monarhije. To će joj biti prvi rođendan koji će provesti bez voljenog muža s kojim je bila 73 godine u braku. 

Prema pisanju tabloida, princ nema točno određen datum povratka u Ameriku, a sa svojom je obitelji nakon djedova sprovoda proveo neko vrijeme u razgovorima. Osim s Williamom razgovarao je i s ocem, princem Charlesom. 

Princ Harry stigao u London prvi put nakon godinu dana, i to bez Meghan, mora u karantenu, a poznato je i gdje će ga za to vrijeme smjestiti

Bilo je to prvi put da su razgovarali uživo nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle šokirali javnost i kraljevsku obitelj intervjuom s Oprom. Kako su izvijestili britanski mediji, braća i njihov otac razgovarali su u dvorcu Windsor daleko od televizijskih kamera. 

Očekuje se da će kraljevska obitelj opet biti na okupu ovog ljeta kada će se otkriti novi kip pokojne princeze Diane u Kensingtonskoj palači. Većina očekuje da će to biti 1. srpnja kada bi proslavila 60. rođendan te se nadaju da će taj događaj pomoći braći, prinčevima Williamu i Harryju, da se zbliže.  

Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi

Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"