''Ne treba ti dekolte''

Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

Nives Celzijus Nives Celzijus Dino Ninković/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus u petoj je epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala je u pripijenoj zelenoj haljini te je oduševila obožavatelje.

Nives Celzijus gledamo u ulozi članice žirija u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a u petoj emisiji zaista je zablistala svojim stajlingom, i to doslovno.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Kako vam se sviđa večerašnji #tlzp look? Večeras vas osim moje nedekoltirane zelene haljine i očiju u istoj boji, očekuje i eurovizijsko izdanje 'Tvoje lice zvuči poznato', a to je nešto što se ne propušta!", napisala je Nives na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj zelenoj haljini sa šljokicama. No iako se zakopčala do grla, riječ je o mini verziji uske haljine. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako vam se sviđa večerašnji #tlzp look? Večeras vas osim moje nedekoltirane, zelene haljine i očiju u istoj boji, očekuje i eurovizijsko izdanje @tlzphr , a to je nešto što se ne propušta 🎉 @novatv_

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Super je haljina", "Lijepa i privlačna dama", "Bomba", "Ne treba ti dekolte. Prelijepa si i super ti zelena haljina stoji", "Što reći, uvijek izgledaš top", samo su neki od komentara koje je dobila na račun haljine.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan - 3 +0 Indira Levak - 3 Celebrity Borbu dekoltea Šuput je ozbiljno shvatila: Pogledajte Majino izazovno izdanje, je li nadmašila kolegicu Indiru?

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene