Nives Celzijus u petoj je epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala je u pripijenoj zelenoj haljini te je oduševila obožavatelje.

Galerija


Nives Celzijus gledamo u ulozi članice žirija u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a u petoj emisiji zaista je zablistala svojim stajlingom, i to doslovno.

Vezani članci Nives Celzijus Nives Celzijus objavila fotografiju koju je njezina mama jedva dočekala, ali njezin komentar bolji je od fotke Maja Šuput, Marko Grubnić, Nives Celzijus i Indira Levak Podigle prašinu svojim seksepilnim izdanjima, pa to i zabilježile: "Svaka ima svoj faktor, a Marko je zajednički"

"Kako vam se sviđa večerašnji #tlzp look? Večeras vas osim moje nedekoltirane zelene haljine i očiju u istoj boji, očekuje i eurovizijsko izdanje 'Tvoje lice zvuči poznato', a to je nešto što se ne propušta!", napisala je Nives na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u pripijenoj zelenoj haljini sa šljokicama. No iako se zakopčala do grla, riječ je o mini verziji uske haljine. 

"Super je haljina", "Lijepa i privlačna dama", "Bomba", "Ne treba ti dekolte. Prelijepa si i super ti zelena haljina stoji", "Što reći, uvijek izgledaš top", samo su neki od komentara koje je dobila na račun haljine.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Borbu dekoltea Šuput je ozbiljno shvatila: Pogledajte Majino izazovno izdanje, je li nadmašila kolegicu Indiru?