Nives Celzijus za treću emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' odabrala je outfit o kojem će se zasigurno opet puno pričati.

Galerija


Nakon što je u drugoj emisiji plijenila pažnju zakopčana do grla u uskoj žutoj haljini, Nives Celzijus se za treću emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ipak odlučila za dekoltirano izdanje.

Vezani članci Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali! Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus razmišlja o velikoj promjeni pa je upitala za mišljenje: "Možda je vrijeme..."

Pored outfita o kojem će se opet zasigurno puno pričati, na početku omiljene emisije donijela je i jednu odluku potaknuta svojim izjavama od zadnji puta. 

''Totalno ću reprogramirati svoju glavu, pa sam odlučila  ne izgovarati riječ ljubavi što sam radila prošli put. Više nikoga ne častim tim komplimentom'', rekla je i nasmijala publiku i žiri koji su joj poručili da će joj brojati to što je obećala. 

Prisjetimo se i da smo Nives prošli tjedan gledali kao Shawna Mendesa u duetu s glumcem Markom Braićem koji je preuzeo ulogu Camile Cabello.


 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.