A da?

Čedno izdanje Nives zamijenila bujnim dekolteom pa donijela odluku koja je iznenadila i voditelje i žiri!

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus za treću emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' odabrala je outfit o kojem će se zasigurno opet puno pričati.

Nakon što je u drugoj emisiji plijenila pažnju zakopčana do grla u uskoj žutoj haljini, Nives Celzijus se za treću emisiju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ipak odlučila za dekoltirano izdanje.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Pored outfita o kojem će se opet zasigurno puno pričati, na početku omiljene emisije donijela je i jednu odluku potaknuta svojim izjavama od zadnji puta. 

''Totalno ću reprogramirati svoju glavu, pa sam odlučila  ne izgovarati riječ ljubavi što sam radila prošli put. Više nikoga ne častim tim komplimentom'', rekla je i nasmijala publiku i žiri koji su joj poručili da će joj brojati to što je obećala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nedjelja je dan za @tlzphr 🎤💃🕺 Tko od vas jedva čeka emisiju ? Tko ima svog favorita? A tko misli da mi je ovaj stajling za dvanaest? #tlzp #novatv #samoveselo

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Prisjetimo se i da smo Nives prošli tjedan gledali kao Shawna Mendesa u duetu s glumcem Markom Braićem koji je preuzeo ulogu Camile Cabello.


 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene