Maja Šuput, Indira Levak, Nives Celzijus i Marko Grubnić objavili zajedničku fotografijiu na kojoj poziraju na pozornici showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Pažnju gledatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato" u četvroj emisiji su, osim natjecatelja, privukle i voditeljica Maja Šuput, kao i članice žirija Nives Celzijus i Indira Levak i to zahvaljujući odjevnim kombinacijama koje su prštale seksepilom.

Vezani članci Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali! Indira Levak Anketa: Grubnić tvrdi da točno zna što žene žele, a što vi kažete, s kojom je ljepoticom ovaj put najbolje uspio?

Maja je sve oborila s nogu u izdanju holivduske dive u dugačkoj, zelenoj haljini s prorezom i dekolteom, Nives je bila zakopčana do grla u haljini trendi zebrastog uzorka, dok se Indira pojavila u kombinezonu pepita uzorka s dekolteom.

A za njihova besprijekorna i atraktivna izdanja zaslužan je naš domaći stilist Marko Grubnić koji se brine da svaki detalj na njima bude na svom mjestu.

Njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu je podijelila i Indira pa dobile brojne pohvale za istu.

"Svaka ima svoj faktor, a Marko je zajednički", napisala je Indira uz objavu.

"Predivne! Bravo za stilista", "Šminka i frizura i na Maji i na Indiri uvijek vrh! Prelijepe pohvale za šminkera i frizera umjetnici", "Meni se zadnja dama u kariranom najviše dopada", "Znači, stvarno ste svi top ali Indiraaaa", neki su komplimenata u komentarima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Njezin Instagram vrvi atraktivnim fotografijama: Gledamo je u novoj ''Farmi'', a svi je već dobro znaju od ranije