''Mami za ljubav''

Nives Celzijus objavila fotografiju koju je njezina mama jedva dočekala, ali njezin komentar bolji je od fotke

Nives Celzijus Nives Celzijus Dino Ninković/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus pozirala je u dugoj haljini s velikim prorezom i tu fotografiju objavila na Instagramu, iako je, kako je rekla, obožavatelji nisu navikli vidjeti u ovom izdanju, a onda je iznenadila još jednim romantičnim odabirom.

Nives Celzijus obožavatelje je ostavila bez daha fotkom na Instagramu, na kojoj pozira u dugoj crnoj haljini na točkice i velikim prorezom. Stajling je upotpunila crvenim cipelama na visoku petu te je pokazala svoju sjajnu figuru.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

"Moram i ja ponekad iznijeti svoju romantičnu stranu. Znam da mojim pratiteljima nije baš najdraži tip fotki, ali volim ih pa, eto, možda ih jednom i vi zavolite", napisala je Nives u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moram i ja ponekad iznijeti i svoju romantičnu stranu 💗 @love.lechic.shop Znam da mojim pratiteljima nije baš najdraži tip fotki, ali volim ih pa eto, možda ih jednom i vi zavolite 😜

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Najljepša si i najzgodnija", "Ljepše kod nas nema", "Obaraš s nogu", "Haljina je prekrasna", "Divna si", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Uslijedila je i još jedna fotka, također u romantičnom izdanju, a ništa drugačije nisu bile reakcije obožavatelja ni drugi put zaredom. "U jutrošnjem sivilu nije naodmet malo jučerašnjih boja. A i mama nije mogla dočekati da objavim fotku. Kaže: 'Joj, kako je lijepa ova fotka s ovom divnom cvjetnom haljinom i nebom i bez sisa i guzica.' Pa eto, mami za ljubav", napisala je Nives u drugoj objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U jutrošnjem sivilu nije na odmet malo jučerašnjih boja 💙💛🤍 A i mama nije mogla dočekati da objavim fotku. Kaže: " Joj kako je lijepa ova fotka s ovom divnom cvjetnom haljinom i nebom i bez sisa i guzica" . Pa eto, mami za ljubav.

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Nives posljednjih tjedana stajlinzima oduševljava i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija. "Tvoje lice zvuči poznato" gledatelje očekuje i ove nedjelje s omiljenim žirijem i zabavnim kandidatima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene