Nives Celzijus pozirala je u dugoj haljini s velikim prorezom i tu fotografiju objavila na Instagramu, iako je, kako je rekla, obožavatelji nisu navikli vidjeti u ovom izdanju, a onda je iznenadila još jednim romantičnim odabirom.

Galerija


Nives Celzijus obožavatelje je ostavila bez daha fotkom na Instagramu, na kojoj pozira u dugoj crnoj haljini na točkice i velikim prorezom. Stajling je upotpunila crvenim cipelama na visoku petu te je pokazala svoju sjajnu figuru.

Vezani članci Nives Celzijus Obline Nives Celzijus zasjenila je lavlja frizura, a zanimljiv je i mali komad materijala koji ima na sebi! Fabijan Pavao Medvešek - 1 Podijelio je snimku zbog koje Nives Celzijus nije mogla skinuti pogled s njega, a i on sam priznaje da mu je to bio najdraži trenutak

"Moram i ja ponekad iznijeti svoju romantičnu stranu. Znam da mojim pratiteljima nije baš najdraži tip fotki, ali volim ih pa, eto, možda ih jednom i vi zavolite", napisala je Nives u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente na račun izgleda.

"Najljepša si i najzgodnija", "Ljepše kod nas nema", "Obaraš s nogu", "Haljina je prekrasna", "Divna si", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Uslijedila je i još jedna fotka, također u romantičnom izdanju, a ništa drugačije nisu bile reakcije obožavatelja ni drugi put zaredom. "U jutrošnjem sivilu nije naodmet malo jučerašnjih boja. A i mama nije mogla dočekati da objavim fotku. Kaže: 'Joj, kako je lijepa ova fotka s ovom divnom cvjetnom haljinom i nebom i bez sisa i guzica.' Pa eto, mami za ljubav", napisala je Nives u drugoj objavi.

Nives posljednjih tjedana stajlinzima oduševljava i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija. "Tvoje lice zvuči poznato" gledatelje očekuje i ove nedjelje s omiljenim žirijem i zabavnim kandidatima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Fatalnoj Nikiti upucavao se i Putin, a evo kako danas izgleda plavuša koja je prije 20 godina osvojila svijet