Nives Celzijus objavila je na Instagramui fotografiju u uskoj haljini s prorezom i najavila četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Galerija


Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus koju gledamo u ulozi članice žirija showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", jedva čeka četvrtu emisiju koja nas čeka i ove nedjelje, a dio nestrpljenja podijelila je i na profilu na Instagramu.

Vezani članci Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali! Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus razmišlja o velikoj promjeni pa je upitala za mišljenje: "Možda je vrijeme..."

"Subota je dan prije "TLZP"-a. Tko od vas jedva čeka emisiju, a tko je preljubomoran na ovu moju bujnu kosu do guze", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini zebrastog uzorka, s dubokim prorezom na nozi.

"Prekrasna", "Mačka u čizmama", "Ja jedva čekam "TLZP", kosa ti je mrak", "Curičak, top si", "Ekstra", "Tebi isto lijepa subota", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je protekle nedjelje svima uljepšala kraj vikenda dekoltiranim izdanjem, a vjerujemo kako mnogi jedva čekaju novu emisiju s omiljenim žirijem i zabavnim kandidatima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Franka u najdražem društvu prošetala Zagrebom, maleni Viktor je uživao u istraživanju špice