Tko bi joj odolio

Nives pokazala noge u haljini s prorezom, ali i novu frizuru: "Tko je preljubomoran na moju bujnu kosu do guze?"

Nives Celzijus Nives Celzijus Dino Ninković/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je na Instagramui fotografiju u uskoj haljini s prorezom i najavila četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus koju gledamo u ulozi članice žirija showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", jedva čeka četvrtu emisiju koja nas čeka i ove nedjelje, a dio nestrpljenja podijelila je i na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

"Subota je dan prije "TLZP"-a. Tko od vas jedva čeka emisiju, a tko je preljubomoran na ovu moju bujnu kosu do guze", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini zebrastog uzorka, s dubokim prorezom na nozi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Prekrasna", "Mačka u čizmama", "Ja jedva čekam "TLZP", kosa ti je mrak", "Curičak, top si", "Ekstra", "Tebi isto lijepa subota", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je protekle nedjelje svima uljepšala kraj vikenda dekoltiranim izdanjem, a vjerujemo kako mnogi jedva čekaju novu emisiju s omiljenim žirijem i zabavnim kandidatima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka u najdražem društvu prošetala Zagrebom, maleni Viktor je uživao u istraživanju špice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene