Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju u izazovnom izdanju, a komentari na viđeno pristižu jedan za drugim.

Galerija


Nives Celzijus izaziva brojne reakcije svakom svojom pojavom na društvenim mrežama, a pohvale na račun svog izgleda dobila je i ovoga puta.

Vezani članci Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali! Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus razmišlja o velikoj promjeni pa je upitala za mišljenje: "Možda je vrijeme..."

"Poslije svakog mog spremanja za izlazak moja soba je spremna za spremanje", napisala je Nives uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u izazovnoj haljini i žutom kaputu. Haljina je otkrila njezin bujni dekolte, a radi se o kombinaciji o kojoj će se sigurno još dugo pričati.

"Vrh vrhova", "Najljepša, najzgodnija i veoma sposobna žena", "Najljepša si", "Savršena i daleko bez premca", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

Inače, Celzijus je dio žirija popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", koji se u nedjelju ponovno počeo emitirati, a ona je oduševila gledatelje svojim stajlingom. U svakoj emisiji odabere stil koji njezine obožavatelje obara s nogu, a što sprema za sljedeću, provjerite u nedjelju 4. listopada.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Srca žena davno je osvojio, ali on je vjeran samo jednoj: Suprugu su mu vrijeđali zbog viška kila, njegova reakcija na to sve je osvojila