Podiže temperatutu

Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Galerija

Nina Morić objavila je seksepilnu fotografiju na svom profilu na Instagramu i oduševila obožavatelje.

Hrvatska manekenka Nina Morić s dugogodišnjom talijanskom adresom ovo će ljeto svojim objavama na društvenim mrežama podići temperaturu za koji stupanj, barem ako je suditi po nekoliko posljednjih fotografija koje je podijelila sa svojim pratiteljima.

43-godišnja Nina objavila je fotografiju na kojoj pozira u bazenu pored mora u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je savršeno naglasio njezinu bujnu pozadinu koja se tako našla u prvom planu. Njezinim se pratiteljima to jako svidjelo pa su joj u komentarima ostavili brojne komplimente i pohvale na račun izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

Neke od njih zanimalo je i kada će Nina posjetiti svoju rodnu zemlju, a odgovor nije morala dugo čekati.

"Uskoro, fali mi jako. Ja idem u Dubrovnik za deset dana. Naša je Hrvatska naljepša na svijetu", odgovorila je manekenka znatiželjnoj obožavateljici.

Ninu su upravo talijanske modne piste vinule u nebo, a karijeru joj je obilježila ulogu u glazbenom spotu za pjesmu "Livin la Via Loca" slavnog latino pjevača Rickyja Martina. Osim po manekenskoj karijeri, poznata je i po brojnim estetskim zahvatima na tijelu, koji su po mišljenjima mnogih zapravo uništili njezinu prirodnu ljepotu kojom se mogla pohvaliti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene