Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu bila je na proslavi rođendana bivšeg supruga skupa sa sinom, a bivši par je pokrenuo glasine da su se pomirili.

Galerija


Manekenka Nina Morić i njezin bivši suprug Fabrizio Corona godinama su zbog svoje burne veze punili novinske stupce, no pomirili su se zbog sina Carlosa Marije te su u dobrim odnosima.

Vezani članci Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Bivši suprug Nine Morić u vezi s velikom ljubavi nedavno tragično preminulog slavnog kuhara Fabrizio Corona (Foto: Instagram) Bolesno su se voljeli te se međusobno uništili: Nina Morić pomirila se s bivšim suprugom zbog sina

Corona je rođendan proveo u krugu obitelji, a da su on i manekenka skroz izgladili odnose dokazao je posljednjom objavom na svom profilu na Instagramu. Objavio je video s Ninom i sinom, dok ga je bivša supruga ljubila u obraz. Bivši supržnici su tako pokrenuli lavinu komentara te svi nagađaju kako su ponovno par, no to nisu komentirali.

Osim toga, brojni fanovi su Fabrizija osudili jer je proslavio rođendan u trenutku kada je situacija s koronavirusom u Italiji, ali i svijetu, zastrašujuća te su na snazi brojne mjere zabrane kretanja i samoizolacije zbog pandemije koja hara.

"Nemamo puno za slaviti, no u ovom trenutku moramo misliti na druge. Štitim svoju jedinu obitelj koju imam, ženu i sina. Sve će biti u redu", napisao je Corona na društvenim mrežama.

Nina Morić je početkom ove godine bivšeg dečka Luigija Marija Favolosa optužila za zlostavljanje, a kao dokaz je priložila i fotografiju modrica. Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu tvrdila je i kako ju je bivši pokušao ubiti, a on je sve kasnije demantirao.

Manekenka zaintrigirala fanove golišavim fotografijama koje je dodatno uređivala