privatna proslava

Slavna hrvatska manekenka prekršila samoizolaciju zbog bivšeg pa poljupcem pokrenula glasine da su se pomirili

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Vjenčanje Nine Morić i Fabrizia Corone (Foto: Profimedia) +0 Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Galerija

Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu bila je na proslavi rođendana bivšeg supruga skupa sa sinom, a bivši par je pokrenuo glasine da su se pomirili.

Manekenka Nina Morić i njezin bivši suprug Fabrizio Corona godinama su zbog svoje burne veze punili novinske stupce, no pomirili su se zbog sina Carlosa Marije te su u dobrim odnosima.

Pogledaj i ovo Nina Morić (Foto: Instagram) Ne nosi baš ništa Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Corona je rođendan proveo u krugu obitelji, a da su on i manekenka skroz izgladili odnose dokazao je posljednjom objavom na svom profilu na Instagramu. Objavio je video s Ninom i sinom, dok ga je bivša supruga ljubila u obraz. Bivši supržnici su tako pokrenuli lavinu komentara te svi nagađaju kako su ponovno par, no to nisu komentirali.

Osim toga, brojni fanovi su Fabrizija osudili jer je proslavio rođendan u trenutku kada je situacija s koronavirusom u Italiji, ali i svijetu, zastrašujuća te su na snazi brojne mjere zabrane kretanja i samoizolacije zbog pandemije koja hara.

"Nemamo puno za slaviti, no u ovom trenutku moramo misliti na druge. Štitim svoju jedinu obitelj koju imam, ženu i sina. Sve će biti u redu", napisao je Corona na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C’è poco da festeggiare. Una soffertissima, piccolissima libertà. C’è poco da festeggiare, in questo momento bisogna pensare agli altri. E io oggi penso e proteggo l’unica famiglia che mi è rimasta, mia moglie e mio figlio. Forza. Andrà tutto bene. Me lo ripeto da tanti anni e oggi lo dico a voi. @nina__moric @carlosmariacoronathereal @avivawinesitalia

A post shared by Fabrizio Corona (@fabriziocoronareal) on

Nina Morić je početkom ove godine bivšeg dečka Luigija Marija Favolosa optužila za zlostavljanje, a kao dokaz je priložila i fotografiju modrica. Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu tvrdila je i kako ju je bivši pokušao ubiti, a on je sve kasnije demantirao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene