Poznata hrvatska manekenka Nina Morić otkrila kako je izgledala prije 31 godinu.

Galerija


Poznata hrvatska manekenka s dugogodišnjom talijanskom adresom ponovno plijeni pozornost obožavatelja svojom ljepotom.

Vezani članci Plastične operacije Njihovo je tijelo poput jeftinih gaća: 90 posto sintetika i pucaju po šavovima Nina Morić Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Na Instagramu je objavila fotografiju koja je nastala prije 31 godinu. Fotografija je snimljena za dokumente, a datira iz 1988., kada je Nini bilo 12 godina. Može se zaključiti kako je Nina od malih nogu bila prava mala ljepotica. 


"Baby Nina", napisala je manekenka koja se proslavila samo osam godina kasnije kad je na izboru ljepote Elite Model Look zauzela treće mjesto.

Nakon tog uspjeha uslijedila je suradnja s poznatim pjevačem Rickyjem Martinom, u čijem je videospotu Nina glumila i tako stekla svjetsku slavu. 

Manekenka je prošla dalek put od vremena kada je fotografija iz njezine mladosti bila snimljena, a s njom se mijenjao i njezin izgled. Poznata po brojnim i vrlo uočljivim estetskim zahvatima, Nina je odlučila više vjerovati kirurškom nožu nego majci prirodi kada je riječ o starenju. Tako je operirala usta, nos i jagodične kosti. 

 

Ovaj mladi par ludo se voli od 2011. godine, a jedini skandal koji se vezao za njih bio je jako neobičan