Tko se sjeća?

Prošlo je već 20 godina: U spotu jednog od najvećih hitova u glavnoj smo ulozi gledali zgodnu Hrvaticu

Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Youtube screenshot 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić i Ricky Martin (Foto: Youtube screenshot) Nina Morić u glazbenom spotu Ricky Martina (Foto: Screenshot) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić u mladosti (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Prošlo je 20 godina od bezvremenskog hita "Livin' la Vida Loca" pjevača Rickyja Martina, u čijem smo spotu gledali Ninu Morić.

Pjesma koja je obilježila ljeto 1999. godine, ali zapravo i cijelu glazbenu povijest kao jedan od najvećih hitova jest "Livin' la Vida Loca", koju je otpjevao Ricky Martin. Spot je sniman iste godine u Los Angelesu, a glavnu ulogu seksepilne zavodnice dobila je hrvatska manekenka Nina Morić, kojoj su se nakon toga otvorila brojna vrata u modnom svijetu, a ona odlučila graditi karijeru modela u susjednoj Italiji. 

Pogledaj i ovo Nina Morić u mladosti (Foto: Instagram) Prisjetila se prošlosti Hrvatska manekenka objavila fotografiju iz mladosti i zadivila prirodnom ljepotom koja je nestala brojnim operacijama

Brojne pripadnice nježnijeg spola u to su vrijeme itekako bile ljubomorne na Ninu zbog njezina vrućeg plesa i poljubaca koje je razmjenjivala s latino zavodnikom, koji je nekoliko godina kasnije objavio da je gay. Ipak, u nekoliko je navrata javno priznao kako je Nina san svakog muškarca. 

Nakon snimanja spota Nina je odradila niz modnih snimanja i angažmana, no s vremenom je prepoznatljiva postala uglavnom po velikom broju estetskih operacija kojima se podvrgnula i prema mnogim mišljenjima uništila svoju prirodnu ljepotu.

"Livin' la Vida Loca" najuspješniji je singl koji je Ricky otpjevao u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri.

U još davniju prošlost vratila se nedavno i sama Nina objavivši fotografiju iz djetinjstva i tako obožavateljima otkrila kako je izgledala prije 31 godinu. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Celebrity Poznati glumac i njegov dvije godine mlađi muž uživaju na romantičnom odmoru u Francuskoj

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene