Nina Morić na Instagramu je s obožavateljima podijelila fotografiju iz mladosti.

Galerija


Poznata hrvatska manekenka s dugogodišnjom talijanskom adresom ponovno plijeni pozornost obožavatelja svojom ljepotom. 

Vezani članci Julia Roberts Prirodno je najbolje: Koje se to rijetke holivudske zvijezde opiru trendu estetskih zahvata? Nina Morić Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Nina Morić na svom je Instagramu objavila fotografiju iz mladosti i ostavila svoje sljedbenike oduševljenima njenom prirodnom ljepotom. 

Sada u četrdesetima, Nina se prisjetila svojih manekenskih početaka kada je tek krenula u osvajanje talijanskih modnih pisti koje su je na kraju i proslavile. Njenoj karijeri osobito je koristila suradnja sa slavnim latino pjevačem Ricky Martinom, za kojeg je "odigrala" glavnu ulogu plesačice i ljepotice u video spotu za njegov veliki hit "Livin la Vida Loca." 

Nina je prošla dalek put od vremena kada je fotografija iz njene mladosti bila snimljena, a s njom se mijenjao i njen izgled. Poznata po brojnim i  vrlo uočljivim estetskim zahvatima, Nina je odlučila više vjerovati kirurškom nožu nego majci prirodi kada je riječ o dostojanstvenom starenju . Tako je operirala usta, nos i jagodične kosti. 

Njen život prepun je i brojnih zavrzlama, nesretnih veza i jednog braka, no čini se da se Nina baš uvijek uspije dočekati na noge pa i dalje suvereno krstari društvenim mrežama mameći uzdahe svojih fanova. 

Glumica bez sreće u ljubavi priznala ono o čemu se šuška već godinama: "Moj sin je djevojčica"