Nina Badrić na Hvaru uživa u posljednjim danima ljeta, a obožavatelje na Instagramu oduševila je fotkom na kojoj pozira bez trunke šminke.

Galerija


Domaća pjevačica Nina Badrić prije nekoliko se dana pohvalila interijerom svoga stana u Jelsi na Hvaru, gdje već godinama ljetuje, te je oduševila mnoge pratitelje. Sada je obožavatelje počastila selfijem, a pozirala je bez trunke šminke na licu.

Vezani članci Nina Badrić Nina se u badiću prisjetila toplijih dana, poručili joj da nema ljepše od nje: "Neprocjenjivi biseru" Nina Badrić - 2 Nina Badrić prisjetila se nezaboravnog nastupa i susreta sa svjetskom zvijezdom: "Podijelili smo mikrofon"

"Svaki dan na otoku je raj", napisala je Nina u opisu fotografije, a pobrala je hrpu komplimenata. "Lijepa i gotovo", "Ovo je tvoja najljepša fotka", "Prirodna i lijepa", "Prelijepa žena i umjetnica", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Badrić inače na Hvaru uživa u posljednjim danima ljeta, a ondje se družila s ministrom zdravstva Vilijem Berošem te Lepom Brenom.

Pjevačica je prije mjesec dana snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge