Lepa Brena objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s Ninom Badrić na kojoj poziraju u kupaćim kostimima.

Galerija


Lepa Brena posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, jednoj od njezinih omiljenih destinacija za ljetni odmor koji provodi na luksuznoj jahti, a uvijek joj je drago sresti nekog od kolega s naše estrade.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić objavila fotku iz Beograda, na poruku koju je ostavila odmah reagirale Izabel Kovačić i Lana Jurčević Nina Badrić Dugo već Ninu nismo vidjeli u ovako kratkoj haljini! Noge su u prvom planu, a na Vannin komentar nije ostala dužna

Pokazala je to 59-godišnja Brena kada je na svom profilu objavila fotografiju s Ninom Badrić na kojoj zajedno poziraju u kupaćim kostimima.

"Prisilan odmor - happy our, kad ti život da limun, napravi limunadu", napisala je u opisu uz fotografiju koja je snimljena u blizini otoka Visa.

"Ova prva fotografije me podsjetila na spot za pjesmu "Čuvala me mama", "Divne", "Pozdrav za Ninu Badrić", "Simpatično izgledaš Brena", "Uživajte", "Wow, kakve dvije dive. Uživajte zajedno", "Baš te briga, uživaj, dosta si se naradila u životu", "Lijep provod vam želim", "Predivna slika, kao iz 90-ih", "Ma divota, tako treba", samo su neki od komentara Breninih pratitelja.

Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju, a prema pisanju srpskog Kurira u planu im je iznajmljivanje jednog plovila za krstarenje Jadranskim morem.

Iz Monte Carla je s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijelila svoje morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, njezini su se obožavatelji složili da Brena i u 59. godini izgleda besprijekorno.