Nina Badrić objavila je na profilu na Instagramu fotografiju u crvenom badiću s plaže na Hvaru i jasno dala do znanja koliko se obazire na tuđa mišljenja.

Galerija


Nina Badrić bezbrižno uživa u posljednjim danima ljeta na otoku Hvaru i na svom je profilu na Instagramu poručila svojim pratiteljima kako ju trenutno ne zanima što drugi ljudi misle o njoj.

Vezani članci Nina Badrić - 1 Nina se prisjetila mlađih dana i dirnula sve posvetom roditeljima, a mnogi su se u komentarima dotakli njezine ljepote Petar Grašo - 2 Njih smo najviše puta vidjeli na Dori: Neki su došli do Eurosonga dok se drugima ipak nije posrećilo

"Ne zanima me što drugi misle o meni. Komarcima se sviđam", napisala je Nina uz fotografiju na kojoj izlazi iz mora u crvenom badiću koji je savršen naglasio njezinu liniju i dekolte.

"Super si", "Čuj, komarac nisam, ali ti si top i šlus", "Predivna dama", "Nisam komarica, ali te obožavam", "Sijaaašššš", "Predivna si Nina, ja te volim od samih početaka tvoje karijere i uz tebe sam", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nina se na društvenim mrežama pohvalila i druženjem s kolegicom Lepom Brenom koja je dio svog ljetnog odmora provela u Hrvatskoj, koja joj je jedna od omiljenih destinacija. Dame su objavile zajedničke fotografije, a vjerni obožavatelji su zaključili da godine njima ništa ne mogu. 

Uzavrele strasti na jahti: Poznati nogometaš i njegova zgodna zaručnica nisu mogli skinuti ruke jedno s drugoga