Nina Badrić već godinama ljetuje u Jelsi na Hvaru, a detalje svog stana nekoliko je puta podijelila s obožavateljima te svakoga puta oduševi.

Galerija


Domaća pjevačica Nina Badrić ljeto već tradicionalno provodi u Jelsi na otoku Hvaru, gdje ima stan koji naziva svojim drugim domom. Obožavateljima je nekoliko puta dala uvid u interijer stana, a svakim od njih izazvala je divljenje mnogih.

Vezani članci Nina Badrić - 1 Nina se prisjetila mlađih dana i dirnula sve posvetom roditeljima, a mnogi su se u komentarima dotakli njezine ljepote Petar Grašo - 2 Njih smo najviše puta vidjeli na Dori: Neki su došli do Eurosonga dok se drugima ipak nije posrećilo

"Taman, taman, taman je", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj je pokazala uređenje svog stana u centru Jelse. "Da, čak se i boršica rimuje ili ti ga slaže", "Prelijepo, draga moja", "Prelijep spektar boja", "Predivno", samo su neki od komentara njezinih fanova.

Badrić inače na Hvaru uživa u posljednjim danima ljeta, a ondje se družila s ministrom zdravstva, Vilijem Berošem te Lepom Brenom.

Pjevačica je prije mjesec dana snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"