Lepa Brena i Nina Badrić hvale se fotkama u kupaćim kostimima, a brojni fanovi poručili su im da izgledaju savršeno.

Galerija


Lepa Brena posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, jednoj od njezinih omiljenih destinacija za ljetni odmor koji provodi na luksuznoj jahti, a u nekoliko navrata društvo joj je radila i domaća pjevačica Nina Badrić.

Vezani članci Nina Badrić Dugo već Ninu nismo vidjeli u ovako kratkoj haljini! Noge su u prvom planu, a na Vannin komentar nije ostala dužna Lepa Brena i Nina Badrić Brena i Nina pozirale u badićima i probudile nostalgiju: "Kad ti život da limun, napravi limunadu"

"Sreća se nalazi u svemu. Treba je samo znati i prepoznati", napisala je Brena u opisu fotografije na Instagramu, na kojoj u badiću pozira s Ninom Badrić na otoku Hvaru. Pjevačice su dobile brojne komplimente na svoj račun, a Breni su mnogi poručili kako joj godine ne mogu ništa te da izgleda nevjerojatno u kupaćem kostimu.

Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju. Iz Monte Carla je s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijelila svoje morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, njezini su se obožavatelji složili da Brena i u 59. godini izgleda besprijekorno.

Nina Badrić već tradicionalno ljetuje u Jelsi na otoku Hvaru, a u pauzama od svoje stalne destinacije za odmor posjetila je Korčulu i obližnje otoke.

Nevinim komentarom na njezinu seksi fotografiju slučajno otkrio ono o čemu se šuška već mjesecima