Nina Badrić svaki slobodni trenutak iskoristi za posjet Jelsi, gdje ima i stan, a na posljednju objavu javio joj se i glumac Goran Višnjić.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić svaki slobodan trenutak provodi u Jelsi na Hvaru, a ondje je otputovala i za uskršnje praznike. Pohvalila se s nekoliko fotografija kojima je pokazala da je posjetila turističke atrakcije Hvara i Starog Grada, a na jednu od fotki javio joj se i glumac Goran Višnjić.

Vezani članci Nina Badrić, Izabel Kovačić i Andrea Čermak Nina se zabavljala s Izabel Kovačić i Severininom kumom, dame su imale poseban povod za druženje Nina Badrić Nina Badrić pokazala skriveni talent pa se našalila na svoj račun zbog ranijih kritika: "Meni je moja najbolja"

"Kad izađemo pred Boga upitat će nas: Gdje su ti rane? Ako odgovorimo: Nemam rana; Bog će nas upitati: Zar nisi naišao ni na što vrijedno borbe?", napisala je Nina u opisu fotografije na kojoj pozira u jednom dvorištu. "Poznato mi dvorište", napisao joj je Višnjić te dao naslutiti da su tu lokaciju posjetili zajedno. Mnogi pratitelji pjevačici su poručili da uživa te kako bi voljeli da su i oni tamo.

Badrić je inače u Jelsi prije nekoliko godina kupila stan u centru pored crkve, a na Hvaru se često družila s brojnim poznatim licima te Jelsu naziva i svojim drugim domom. Tako se proteklog ljeta ondje fotkala s ministrom Vilijem Berošem i Lepom Brenom, a prije dvije godine joj je u posjet došao Goran Višnjić.

Procurila neobrađena fotografija Kardashianke: Sad je svima jasno koliko koristi fotošop i koliko drugačije izgleda u stvarnosti

Preminuo pjevač Predrag Živković Tozovac, nedavno se vjenčao za partnericu s kojom je bio u vezi 40 godina