Nina Badrić našalila se na situaciju od prije nekoliko mjeseci kada su njoj i ostatku estrade neki poručili da odu okopavati krumpir jer nema nastupa na kojima zarađuju.

Galerija


Nina Badrić (48) često dijeli svoje atraktivne fotografije na Instagramu, ali i nasmijava svojih 375.000 pratitelja duhovitim komentarima i isječcima. 

Vezani članci Nina Badrić Sjajno raspoložena Nina Badrić poslala upečatljivu poruku uz fotku s mora, javile joj se i poznate kolege Nina Badrić, Izabel Kovačić i Andrea Čermak Nina se zabavljala s Izabel Kovačić i Severininom kumom, dame su imale poseban povod za druženje

Pjevačica se ovog puta našalila na svoj račun i situaciju od prije nekoliko mjeseci kada su njoj i ostatku estrade neki poručili da odu okopavati krumpire jer nema nastupa na kojima zarađuju. 

"Domaća pizza bez glutena. Nakon što sam okopala krumpir, umijesila sam tijesto bez glutena i napravila domaću pizzu od tune, srdela, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja", istaknula je Nina uz fotografiju svog jela. 

"Domaće je domaće", dodala je Badrić. Pjevačica se pohvalila i da je probala prve jagode ove godine te pokazala predivan buket cvijeća. 

"Dobar dan", napisala je Nina uz sliku buketa. Inače, Badrić je nedavno oduševila pratitelje pozirajući u kratkoj crnoj haljini. 

Brojni su pratitelji Ninu obasuli komplimentima. "Haljina. Osmijeh", napisala je Jelena Leko, sestra bivšeg hrvatskog nogometaša Jerka Leke.

"Ljepoto, iz kojeg si ti svemira?" napisala joj je nekad slavna manekenka i autorica najprodavanije domaće kuharice posljednjih godina Suzy Josipović Redžepagić.

Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom

Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet