Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj uz more pozira u ležernom izdanju, a fanovima je uputila i zanimljivu poruku.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić na Instagramu se pohvalila da uživa na moru te je poslala upečatljivu poruku svojih 375 tisuća pratitelja. "Lijepa si. Vrijedna si. Jedinstvena si. Dragocijena si. Prekrasna si. Dobra si... Odbaci sve što te drži za ovaj raspadljiv Svijet digni glavu visoko i kleči jedino pred Bogom", napisala je Badrić.

Vezani članci Nina Badrić, Izabel Kovačić i Andrea Čermak Nina se zabavljala s Izabel Kovačić i Severininom kumom, dame su imale poseban povod za druženje Nina Badrić Nina Badrić pokazala skriveni talent pa se našalila na svoj račun zbog ranijih kritika: "Meni je moja najbolja"

"Pobijedila si", napisao joj je Mario Petreković u komentaru, a javili su se i brojni njezini pratitelji. "Jesi se domogla otoka? Vidimo se dolje", "Jel to najava za ljeto?", "Nina si", "Divna žena u svakom smislu", samo su neki od komentara na Nininu fotografiju iz Splita, na kojoj je pozirala u ležernom izdanju, vidno sjajnog raspoloženja.

Nina Badrić inače svaku priliku koristi za odlazak na more, a redovito ide i na Hvar koji naziva drugim domom, i gdje ima stan te ondje provodi ljetne mjesece.

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Hauser s Maldiva objavio sjajnu vijest koju su obožavatelji jedva dočekali, nije se radilo o prvoaprilskoj šali