Prisjetili smo se kako je naša popularna pjevačica Nina Badrić izgledala prije 15 godina i kakve je haljine tada voljela nositi.

Galerija


Pjevačica Nina Badrić oduvijek je bila jedna od glavnih zvijezda svih važnijih društvenih događanja u zemlji, a ništa drugačije nije bilo ni kada se pojavila na zabavi povodom jednog časopisa prije 15 godina.

Tada 33-godišnja Nina je za tu priliku odabrala romantičnu svilenu haljinu s izrezima, koja je u prvi plan istaknula bujni dekolte kojim je plijenila pažnju i s kojeg je bilo teško skrenuti pogled.

Iako je od tada prošlo puno godina Nina danas izgleda kao da se uopće nije promijenila, a godine na nju nisu ostavile puno traga. U to se možemo uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu gdje često dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, ali i prošli dana.

Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom i pokojnim ocem koji je preminuo 2014. godine i posvetila im dirljivu objavu, obožavatelji su joj i tada poručili da je prelijepa.

Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

Od njezine pobjede na Eurosongu i pjesme "Wild Dances" prošlo je 17 godina, neki ne vjeruju kako danas izgleda