Ljepotica bila i ostala

Nina je i prije 15 godina blistala na zabavama, u haljini s prorezima naglasila je duboki dekolte i svi su gledali samo nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prisjetili smo se kako je naša popularna pjevačica Nina Badrić izgledala prije 15 godina i kakve je haljine tada voljela nositi.

Pjevačica Nina Badrić oduvijek je bila jedna od glavnih zvijezda svih važnijih društvenih događanja u zemlji, a ništa drugačije nije bilo ni kada se pojavila na zabavi povodom jednog časopisa prije 15 godina.

Tada 33-godišnja Nina je za tu priliku odabrala romantičnu svilenu haljinu s izrezima, koja je u prvi plan istaknula bujni dekolte kojim je plijenila pažnju i s kojeg je bilo teško skrenuti pogled.

Iako je od tada prošlo puno godina Nina danas izgleda kao da se uopće nije promijenila, a godine na nju nisu ostavile puno traga. U to se možemo uvjeriti na njezinu profilu na Instagramu gdje često dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, ali i prošli dana.

Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom i pokojnim ocem koji je preminuo 2014. godine i posvetila im dirljivu objavu, obožavatelji su joj i tada poručili da je prelijepa.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene