Nina Badrić poslužila se montažom i ubacila sebe u scene filma "Zgodna žena" umjesto Julije Roberts.

Galerija


Nina Badrić objavila je zabavnu montažu na Instagram storyju i otkrila tko je bio njezina tiha patnja u mladosti. 

Vezani članci Nina Badrić Dugo već Ninu nismo vidjeli u ovako kratkoj haljini! Noge su u prvom planu, a na Vannin komentar nije ostala dužna Nina Badrić, Goran Višnjić Nina Badrić se pohvalila fotkom iz svog hvarskog doma, Goran Višnjić brzo joj je ostavio zanimljiv komentar

"Tinejdžerska simpatija... Richard Gere. Napokon zajedno!" istaknula je Nina. Pjevačica je montirala svoje lice na glumicu Juliju Roberts u nekim scenama iz hit-filma "Zgodna žena" i vjerojatno nasmijala mnoge svojim priznanjem i domišljatošću. 

Inače, Nina se nedavno prisjetila mlađih dana i dirnula sve svojom posvetom roditeljima. "Mama i tata. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak", napisala je Badrić uz fotografiju nastalu prije nekoliko godina", napisala je pjevačica. 

Bijela haljina koju Nina nosi dala je naslutiti da je fotografija nastala na njezinu vjenčanju s Bernardom Krasnićem 2006. godine. Badrić nerijetko spomene roditelje na društvenim mrežama, a oca koji je preminuo 2014. godine često se sjeti te uvijek da do znanja svima koliko joj je značio.

Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući

Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!''