izdanje za pamćenje!

Nikad izazovnija Natali Dizdar izbacila dekolte i noge u haljini s prozirnim korzetom, a tu je i visoki prorez!

Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) +0 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Galerija

Natali Dizdar nastupila je na svečanoj dodjeli za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske u nikad izazovnijem izdanju.

Pjevačica Natali Dizdar svojim je nastupom uveličala svečanu dodjelu za najbolje sportašice i sportaše Hrvatske u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora, koja se u utorak održala u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar 13. veljače Valentinovo uz hitove jedne od najromantičnijih zvijezda: Natali Dizdar ponovo pred zagrebačkom publikom

Za tu je prigodu zablistala u izdanju u kojem je naglasila sve svoje adute. Natali je nosila zavodljivu crvenu haljinu s prozirnim korzetom, koja je u prvi plan stavila njezin nikad bujniji dekolte, dok je kroz opasno visoki prorez na donjem dijelu izbacila i noge.

Pjevačica u posljednje vrijeme niže sve izazovnija izdanja za nastupe, pa je tako i svojih 20 godine karijere proslavila u haljini sa seksi izrezima koji otkrivaju golu kožu.

Podsjetimo, Natali se proslavila u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se emitirao 2003. godine i koji je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj obarao rekorde gledanosti.

U ljeto 2004. godine izdala je svoj prvi singl "Ne daj", koji je osvojio publiku, ali i struku, koja ju je nagradila trima nominacijama i jednim osvojenim Porinom za najboljeg debitanta.

Svoj prvi album izdala je 2005. godine, a nakon njega ih je objavila još tri. U pauzama od koncerata i snimanja pjesama uspjela je završiti i dva fakulteta te je diplomirana socijalna pedagoginja i psihoterapeutkinja.

Natali od prošle godine živi u Londonu s dečkom Williamom, no ovo je ljeto provela u Hrvatskoj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene