Natali Dizdar ljeta je odlučila provoditi na hrvatskoj obali, a seksi fotografijom oduševila je pratitelje na Instagramu.

Galerija


Natali Dizdar (36) od jeseni prošle godine živi u Londonu s dečkom Williamom, no odlučila je ljeta provoditi u rodnoj Dalmaciji. 

Pjevačica je oduševila svoje obožavatelje prizorom koji je snimila u moru. Naime, atraktivna Zadranka pozirala je u toplesu, pri čemu je grudi obgrlila rukama. 

Zadivljeni pratitelji udijelili su joj brojne komplimente za sliku koju je objavila na Instagramu. "Ruke gore, gore, gore", "Okreni se", "Pa ne možeš nam to raditi", "Mačka", "Predivno", komentirali su. 

Inače, Natali je u travnju za IN magazin progovorila o svom životu u Londonu. "London - Zagreb je dva i pol sata leta, englesko govorno područje odgovara i meni i mom dečku jer ne govorimo isti jezik. Nije sad lijepo tamo živjeti, sve je zatvoreno, nema šoping-centara, samo ljekarne i prehrana", ispričala je pjevačica. 

Tada je otkrila i da će posjećivati Hrvatsku ljeti. "Ljeta nigdje drugdje, samo Dalmacija. Ne mogu, ja sam toliko razmažena, mislim ljudi koji su rođeni u Dalmaciji tako na nekim lijepim mjestima. Naravno, svima je njihovo najljepše, ali mislim da smo mi malo razmaženi prvo prekrasnim vremenom, prirodom, ne bih se toga baš odrekla", istaknula je. 

Naša voditeljica pokazala je novu neobičnu tetovažu, njezino značenje je dirnulo mnoge: "Rasplakala si me"

Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"