već je toliko prošlo?

Natali Dizdar u izazovnom izdanju obilježila 20 godina karijere, a sjećate li se kako je izgledala u showu koji ju je proslavio?

Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar - 3 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) +0 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Galerija

Natali Dizdar proslavila se u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", nakon kojeg je izgradila uspješnu glazbenu karijeru, koja traje već 20 godina.

Pjevačica Natali Dizdar (37) proslavila je 20. godišnjicu svoje uspješne glazbene karijere intimnim koncertom u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar Svi pogledi bili u njenom pravcu Naša pjevačica u hlačama koje su pridržavale samo trakice i kratkom sakou pokazala goli trbuh, a za ovakav osmijeh ima i lijep razlog!

Svoje najveće hitove otpjevala je u prekrasnom i intimnom ambijentu. Nastupila je u naizgled običnoj uskoj crnoj haljini, a kada se okrenula bočno, pokazala je izazovne izreze koji su otkrili golu kožu.

Natali se proslavila u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se emitirao 2003. godine.

Show se bavio potragom za novim glazbenim zvijezdama te je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj izazvao veliko zanimanje publike. U vrijeme prikazivanja oborio je rekorde gledanosti, a obožavatelji su kandidate pratili na svakom koraku.

Na audiciju se prijavilo 500 natjecatelja, koji su se ispočetka borili za naklonost žirija pa zatim i publike, a šestero finalista natjecanja, među kojima je bila i Natali, snimili su CD s božićnim pjesmama MERRY X-MASS, koji je nakon toga postao neizostavan dio gotovo svake božićne zabave.

U ljeto 2004. godine Natali je izdala svoj prvi singl "Ne daj", koji je osvojio publiku, ali i struku, koja ju je nagradila trima nominacijama i jednim osvojenim Porinom za najboljeg debitanta.

Svoj prvi album izdala je 2005. godine, a nakon njega ih je objavila još tri. U pauzama od koncerata i snimanja pjesama uspjela je završiti i dva fakulteta te je diplomirana socijalna pedagoginja i psihoterapeutkinja.

Natali od prošle godine živi u Londonu s dečkom Williamom, no ovo je ljeto provela u Hrvatskoj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natali Dizdar (@natalidizdar)

Kako je Natali izgledala na početku svoje karijere i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sanja Vejnović - 8 In Magazin: Sanja Vejnović - 7 In Magazin: Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović (FOTO: Instagram) +3 Sanja Vejnović (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Celebrity Naša glumica je prije devet godina završila na listi najljepših žena svijeta iznad 40, a sada je sve zadivila fotkom bez šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene