Opa!

Našu pjevačicu dugo nismo vidjeli ovako sređenu, u kratkoj haljinici pokazala vitke noge i liniju za poželjeti!

Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Instagram) +0 Natali Dizdar (FOTO: Pixsell) Galerija

Natali Dizdar pojavila se na jednom događanju u Zadru gdje je pažnju plijenila u kratkoj haljinici.

Pjevačica Natali Dizdar zablistala je jednom događanju u rodnom Zadru, kamo je stigla sređena od glave do u pete u izdanju u kakvom je nismo vidjeli već neko vrijeme.

Pogledaj i ovo Natali Dizdar 13. veljače Valentinovo uz hitove jedne od najromantičnijih zvijezda: Natali Dizdar ponovo pred zagrebačkom publikom

37-godišnja Natali za tu je priliku odabrala kratku haljinu s volanima, u kojoj su do izražaja savršeno došle njezine vitke noge i besprijekorna linija kojom se može pohvaliti. Atraktivna Zadranka s lica nije skidala široki osmijeh i spremno je pozirala pred okupljenim fotografima.

Natali od prošle godine živi u Londonu s dečkom Williamom, no ovo je ljeto provela u Hrvatskoj, čime se pohvalila na društvenim mrežama, a objavila je i fotografiju u toplesu.

U travnju ove godine je za IN magazin progovorila o svom životu u Londonu za vrijeme pandemije koronavirusa.

"London - Zagreb je dva i pol sata leta, englesko govorno područje odgovara i meni i mom dečku jer ne govorimo isti jezik. Nije sad lijepo tamo živjeti, sve je zatvoreno, nema šoping-centara, samo ljekarne i prehrana", ispričala je pjevačica.

Tada je otkrila i da će posjećivati Hrvatsku ljeti. "Ljeta nigdje drugdje, samo Dalmacija. Ne mogu, ja sam toliko razmažena, mislim ljudi koji su rođeni u Dalmaciji tako na nekim lijepim mjestima. Naravno, svima je njihovo najljepše, ali mislim da smo mi malo razmaženi prvo prekrasnim vremenom, prirodom, ne bih se toga baš odrekla", zaključila je Natali.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene