Diva bila i ostala

U 64. godini pozirala samo u donjem rublju, ali ovaj njezin potez ima opravdan i smislen razlog

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

Melanie Griffith pridružila se akciji prikupljanja novca u mjesecu borbe protiv raka dojke, a brojni njezini fanovi slažu se da izgleda sjajno i u 64. godini.

Holivudska glumica Melanie Griffith skinula se u ružičasto donje rublje kako bi skrenula pažnju na rak dojke od kojeg oboljeva sve više žena u svijetu, a njezini obožavatelji su se složili kako slavna ljepotica izgleda sjajno u 64. godini.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

Griffith je kosu zavezala u ručnik te je u ružičastim gaćicama i grudnjaku pozvala svojih 513.000 pratitelja na Instagramu da podrže akciju prikupljanja novca u mjesecu borbe protiv raka dojke.

Sama glumica prije dvije godine se sočila sa strašnom bolešću. Liječnici su joj iz nosa operacijom uklonili nakupinu malignih stanica, a Melanie je onda govorila kako je prošla kroz strašni zahvat.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m joining @kitundergarments in wearing pink in honor of Breast Cancer Awareness month. I’m wearing the Classic Demi Bra in Rose ( size 32DD ) and the High-Waist Boy Brief in Rose ( size 2). @kitundergarments have partnered with @wcrfcure and will be donating a percentage of sales all of October. If you can repost they will donate another $1!! Be sure to tag them @kitundergarments and @wcrfcure And btw they are super sexy and oh so comfy♥️♥️♥️

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

"Stravično je kada shvatite da vam karijera ovisi o izgledu lica, no onda sam shvatila da samo moram staviti flaster i da će sve biti u redu. Samo sam izgledala smiješno", rekla je onda Griffith. Slavna glumica suočila se prije devet godina s još jednom strašnom viješću kada su joj liječnici dijagnosticirali epilepsiju.

Bila je na filmskom festivalu u Cannesu, a tijekom izgleta na jahti doživjela je dva elipeptična napadaja. Kasnije je u intervjuima pričala kako se dobro nosi s bolešću, a zahvalna je liječnicima koji su je spasili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene