Melanie Griffith pridružila se akciji prikupljanja novca u mjesecu borbe protiv raka dojke, a brojni njezini fanovi slažu se da izgleda sjajno i u 64. godini.

Galerija


Holivudska glumica Melanie Griffith skinula se u ružičasto donje rublje kako bi skrenula pažnju na rak dojke od kojeg oboljeva sve više žena u svijetu, a njezini obožavatelji su se složili kako slavna ljepotica izgleda sjajno u 64. godini.

Vezani članci Melanie Griffith Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje Antonio Banderas i Melanie Griffith Vjenčali su se nakon par tjedana, rastali poslije 20 godina na čuđenje mnogih, ali su i dalje veoma bliski

Griffith je kosu zavezala u ručnik te je u ružičastim gaćicama i grudnjaku pozvala svojih 513.000 pratitelja na Instagramu da podrže akciju prikupljanja novca u mjesecu borbe protiv raka dojke.

Sama glumica prije dvije godine se sočila sa strašnom bolešću. Liječnici su joj iz nosa operacijom uklonili nakupinu malignih stanica, a Melanie je onda govorila kako je prošla kroz strašni zahvat.

"Stravično je kada shvatite da vam karijera ovisi o izgledu lica, no onda sam shvatila da samo moram staviti flaster i da će sve biti u redu. Samo sam izgledala smiješno", rekla je onda Griffith. Slavna glumica suočila se prije devet godina s još jednom strašnom viješću kada su joj liječnici dijagnosticirali epilepsiju.

Bila je na filmskom festivalu u Cannesu, a tijekom izgleta na jahti doživjela je dva elipeptična napadaja. Kasnije je u intervjuima pričala kako se dobro nosi s bolešću, a zahvalna je liječnicima koji su je spasili.

Nasred ulice strastveno ljubila 27 godina mlađeg gondolijera: Napali ju da mu može biti mama, a ona im je spremno odgovorila