Melanie Griffith je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s lavom.

Galerija


Holivudsku glumicu Melanie Griffith nekada su nazivali jednom od najljepših glumica i žena na svijetu, no kako to biva čest slučaj u srednjim je godinama i ona odlučila potražiti "pomoć" plastičnih kirurga kako bi ostala što dulje mlada. Međutim, operacijama nije bilo kraja i na kraju je kao rezultat proizašlo lice uništeno pretjeranim tretmanima, koji su se čak pokazali kao opasni za njezino zdravlje pa je jednom gotovo ostala bez nosa.

Vezani članci Antonio Banderas - 2 Zavodnik ne nalikuje na sebe, skrivao lice dok je trčao da bi bio u formi za 21 godinu mlađu ljepoticu Melanie Griffith - 4 Skupa su počeli živjeti kad je ona imala 15, dva puta su se vjenčali i rastali, a i danas se sjajno slažu

Čini se da je 62-godišnju glumicu ovih dana uhvatila nostalgija za prošlim danima, ljubavima i ljepotom pa tako na profilu na Instagramu dijeli fotografije iz mlađih dana, a među posljednjima je i ona nastala kada je imala samo 13 godina, a na kojoj pozira s lavom kojeg je imala kod kuće.

"Kada sam imala 13 godina, lav mi je bio najbolji prijatelj. Morala sam biti snažna kada sam bila s njim. Velikim mačkama ne smijete pokazati baš nikakav strah. Ostavljao je velik dojam na mene i nije me bilo strah", napisala je uz objavu i dodala kako danas strahuje za svoju zemlju i demokraciju te pozvala zemljake da izađu na izbore.

Iako nije poznato porijeklo fotografije, moguće da je ona nastala na snimanju kultnog filma "Roar!". Melanieni roditelji, također glumci Tippi Hedren i Peter Griffith snimali su 1969. godine u Mozambiku filma "Sotonina žetva", kada su naišli na jedan park prepun lavova. U njega su počeli dovoditi lavove koje su kupili od zoloških vrtova i cirkusa u SAD-u kako bi im omogućili bolji život.

Seve utišala glasine o razvodu, pa zablistala u ljetnom izdanju istaknuvši duge noge i dekolte