U opasnom društvu

Lice joj je uništeno operacijama, pa se s nostalgijom sjeća dana kada ju je krasila titula jedne od naljepših žena

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith i Goldie Hawn (Foto: AFP) +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

Melanie Griffith je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s lavom.

Holivudsku glumicu Melanie Griffith nekada su nazivali jednom od najljepših glumica i žena na svijetu, no kako to biva čest slučaj u srednjim je godinama i ona odlučila potražiti "pomoć" plastičnih kirurga kako bi ostala što dulje mlada. Međutim, operacijama nije bilo kraja i na kraju je kao rezultat proizašlo lice uništeno pretjeranim tretmanima, koji su se čak pokazali kao opasni za njezino zdravlje pa je jednom gotovo ostala bez nosa.

Pogledaj i ovo Melanie Griffith nekad su joj se svi divili Nekadašnja ljepotica žali zbog silnih odlazaka pod nož, ali najnovije paparazzo fotke pokazuju da od njih još nije odustala

Čini se da je 62-godišnju glumicu ovih dana uhvatila nostalgija za prošlim danima, ljubavima i ljepotom pa tako na profilu na Instagramu dijeli fotografije iz mlađih dana, a među posljednjima je i ona nastala kada je imala samo 13 godina, a na kojoj pozira s lavom kojeg je imala kod kuće.

"Kada sam imala 13 godina, lav mi je bio najbolji prijatelj. Morala sam biti snažna kada sam bila s njim. Velikim mačkama ne smijete pokazati baš nikakav strah. Ostavljao je velik dojam na mene i nije me bilo strah", napisala je uz objavu i dodala kako danas strahuje za svoju zemlju i demokraciju te pozvala zemljake da izađu na izbore.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Iako nije poznato porijeklo fotografije, moguće da je ona nastala na snimanju kultnog filma "Roar!". Melanieni roditelji, također glumci Tippi Hedren i Peter Griffith snimali su 1969. godine u Mozambiku filma "Sotonina žetva", kada su naišli na jedan park prepun lavova. U njega su počeli dovoditi lavove koje su kupili od zoloških vrtova i cirkusa u SAD-u kako bi im omogućili bolji život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene