Malo čudno ali lijepo

Udavala se čak četiri puta i sa svim bivšima si je super, nova objava na Instagramu to bome i dokazuje

Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Galerija

Melanie Griffith na Instagramu objavila fotografije s bivšim muževima - Stevenom Bauerom, Donom Johnsonom i Antonijem Banderasom.

Holivudska glumica Melanie Griffith iza sebe ima četiri braka, a čak se dva puta udavala ua jednog te istog čovjeka. Melanie je danas solo ali ovih su ju dana, čini se, stigla sjećanja na neke prošle dane pa se svih brakova prisjetila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Antonio Banderas - 4 poseban obred Svjetski poznati glumac u nesvakidašnjoj odjeći teško se istaknuo među okupljenim građanima, skupa su sudjelovali u običaju karakterističnom za njegovo rodno mjesto

I to ne bi bilo kako. Naime, 62-godišnja Melanie je na svom profilu na Instagramu objavila niz fotografija s voljenim bivšima supruzima, a sve je počelo objavom vlastite fotografije na kojoj pozira kao 26-godišnja djevojka.

"Kada sam imala 26 godina i bila totalna nevolja! To su bili dani, prijatelji moji. Mislili smo da nikada neće proći!!! Lalalala!!!!", napisala je glumica.

Zatim je objavila fotografiju sa svojim drugim suprugom američko-kubanski glumcem Stevenom Baureom.

"Kada smo se Steven Bauer i ja vjenčali i bili ludo zaljubljeni, 1984. godine", napisala je uz tu fotografiju sa Stevenom s kojim se vjenčala 1981. godine, a razvela se 1989. godine.

Melanie objavila i fotografiju s glumcem Donom Johnsonom iz njihova prvog braka.

"Ja i DJ kada smo se prvi put vjenčali 1976. godine. Imala sam 18 godina, on je ima 26. Prva ljubav", napisala je.

I za kraj niza, s pratiteljima je podijelila fotografiju s posljednjim suprugom Antonijem Banderasom.

"Posljednje ali ne manje bitno, moja ljubav Antonio. Ovo je snimljeno 2012. godine u Marbeli. Šaljem ti poljupce Antonio", stoji u opisu fotografije.

Melanie je sa svakim suprugom dobila dijete, uključujući i slavnu 30-godišnju glumicu Dakotu Johnson koju je rodila u drugom braku s Donom. Prvog sina Alexandra rodila je prije 34 godina kada je bila udana sa Stevena, a s Antonijem je prije 22 godine dobila najmlađu kći Stellu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene