Nije joj to trebalo

Bila je ljepotica za kojom su ludjeli najpoznatiji frajeri, a danas i ona žali zbog operacija kojima se izobličila

Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Melanie Griffith (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith (Foto: Profimedia) +0 Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Galerija

Melanie Griffith snimljena je u opuštenoj šetnji na ulicama Beverly Hillsa.

Melanie Griffith uspješna je holivudska glumica s karijerom koja traje više od 50 godina, a ono u čemu je još uspješna svakako je održavanje top-forme kojom se danas kao žena od 62 godine može pohvaliti.

Pogledaj i ovo showbuzz 'A' lista Ovo tijelo u bikiniju dugo nismo vidjeli... 55 joj je godina!

Slavna glumica ovih je dana snimljena dobrog raspoloženja dok je uživala u šetnji na svježem zraku Beverly Hillsom, a uživali su i oni koji su je sreli s obzirom na to da je istaknula zategnutu figuru obučena u uske tajice i crni sportski grudnjak. Budući da su mjere opreza u SAD-u još uvijek na snazi, sa sobom je ponijela i crnu zaštitnu masku kako ništa ne bi prepustila slučaju.

Nedavno je na svom profilu na Instagramu objavila ohrabrujuću poruku i poručila svojim obožavateljima da paze na sebe.

"Možemo mi to. Svi smo proživjeli opasna vremena, ali ništa slično ovom virusu. Ostanite kod kuće, budite na sigurnom. Nazovite svoje prijatelje i voljene", napisala je Melanie uz fotografiju na kojoj je kao tinejdžerica pozirala s lavom kojeg je njezina majka Tippi Hedren držala kao ljubimca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Osim po glumačkoj karijeri, ova platinasta plavuša poznata je i po braku s kolegom Donom Johnsonom, kao i onim s Antonijem Banderasom, od kojeg se razvela 2015. godine i s kojim ima 23-godišnju kćer Stellu.

Osim Stelli Melanie je majka i zvijezdi serije "Pedeset nijansi sive" Dakoti Johnson, a u braku sa Stevenom Baureom dobila je sina Alexandera.

Njezini obožavatelji ne mogu joj oprostiti odlaske pod nož kojima je, prema njihovu mišljenja, upropastila predivno lice, čega je i sama postala svjesna, ali malo prekasno. 

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*e koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie u jednom od intervjua. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene