Marko Grubnić i Momčilo Gurović uživaju u Istri, a naš poznati stilist je na Instagramu pokazao i kako izgledaju kada ih uhvate nespremne.

Galerija


Naš poznati modni stilist Marko Grubnić otkrio je da i ove godine uživa u ljepotama Istre i odmara se u luksuznoj vili, a u pauzama od odmora sa svojim bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem uživa u izletima.

Vezani članci Marko Grubnić Marko Grubnić otkrio dosad neviđenu fotografiju svojih raskošnih zaruka, bila je to zaista čarobna i večer za pamćenje Marko Grubnić Grubnić rastopio pratitelje fotkom s malenim Bloomom, mnogi su se složili i da mu beba baš lijepo stoji

"Instagram vs. stvarnost", napisao je Grubnić u opisu fotografija od kojih na jednoj on i Momčilo spremno poziraju, dok su na drugoj fotografirani u spontanijoj pozi.

Grubnić i Gurović su prije par dana pozirali u bazenu te su pokazali svoja utrenirana tijela.

Inače, Marko je nedavno iznenadio svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija sa svojih prošlogodišnjih zaruka, čiji su prizori tada sve oduševili.

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipnja 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "Hoćeš li se udati za mene?".

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu.

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Naša 71-godišnja književnica udaje se za 16 godina mlađeg nakon što se odlučila na razvod dugog braka: "I u meni i u njemu gori želja"