Marko Grubnić uživa na odmoru u Istri u luksuznoj vili i podijelio je fotografiju s bazena s Momčilom Gurovićem.

Galerija


Naš poznati modni stilist Marko Grubnić otkrio je da i ove godine uživa u ljepotama Istre i odmara se u luksuznoj vili. 

Vezani članci Marko Grubnić i Momčilo Gurović (Foto: Instagram) Marko Grubnić posvetio prijatelju Momčilu emotivnu objavu i otkrio što mu je kod njega najdraže Marko Grubnić i Momčilo Gurović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Izdanje u kakvom ga ne viđamo često: Marko Grubnić prošetao gradom u društvu prijatelja

"Samo nas dvojica", napisao je Marko pokraj fotografije u bazenu s bliskim prijateljem Momčilom Gurovićem. Stilist je pozirao na ležaljci u crnim kupaćim gaćicama te pokazao svoj osunčani i isklesani torzo. 

Ni Momčilo ne zaostaje baš za njim kad je riječ o trbušnjacima, vidi se da je i on posvećen treniranju kao i Grubnić. Markova je objava zadivila neke njegove pratitelje, a komentirala ju je i poznata influencerica i televizijska voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković. Otkrila je koliko joj se sviđa fotografija začuđenim i zaljubljenim emotikonom. 

"Slatki ste", komentirala je jedna pratiteljica. Stilist je i prošle godine oduševljavao svoje obožavatelje fotografijama u kupaćim gaćicama koje su isticale njegovo istrenirano tijelo. Tada je boravio u istoj vili kao i sada.

Inače, Marko je nedavno iznenadio svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija sa svojih prošlogodišnjih zaruka, čiji su prizori tada sve oduševili.

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipnja 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "Hoćeš li se udati za mene?".

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu.

"Život je putovanje, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. lipnja 2020., bajka", napisao je prije godinu dana uz hešteg zaruke.

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta