Marko Grubnić se na profilu Instagramu prisjetio svojih zaruka i s pratiteljima podijelio dosad neviđenu fotografiju te večeri.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić iznenadio je svoje pratitelje na Instagramu objavivši dosad neviđenu fotografija s njegovih prošlogodišnjih zaruka čiji su prizori tada sve oduševili.

Vezani članci Marko Grubnić Grubnić rastopio pratitelje fotkom s malenim Bloomom, mnogi su se složili i da mu beba baš lijepo stoji Marko Grubnić - 7 Marko Grubnić se pohvalio modnim dodatkom koji je nosila žena za kojom mnogi i danas tuguju

"Moja najdraža noć za pamćenje. Prisjećanje na 6. lipanj 2020. Od tada sam zahvalan na svakom čarobnom danu i noći", napisao je Marko uz fotografiju na kojoj pozira u elegantnoj kombinaciji okružen aranžmanima crvenih ruža i svijeća, dok iza njega stoji svjetleći natpis "hoćeš li se udati za mene"

"Prekrasno", "Ajme koja milina", "Divno, predivno. Rastapam se, uvijek sa stilom, jedan jedini", "Sretno", "Wauu", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Marko se zaručio prije godinu dana, a jedna od najromantičnijih prosidba pala je u zagrebačkom restoranu koji je bio specijalno uređen samo za tu prigodu.

"Život je putovanja, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. lipanj 2020. bajka", napisao je prije godinu dana uz hešteg zaruke.

Bez pardona je u bikiniju pokazala ono s čim se bori i većina žena, ali je dodatno potaknula i slatka šuškanja!

Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!