konačno došao do njega!

Marko Grubnić se pohvalio modnim dodatkom koji je nosila žena za kojom mnogi i danas tuguju

Marko Grubnić Marko Grubnić In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Galerija

Marko Grubnić podijelio je fotografije torbice koju je nosila i proslavila pokojna princeza Diana.

Marko Grubnić objavio je fotografiju modnog dodatka do kojeg je konačno uspio doći, a otkrio je i zanimljivu povijest koja se krije iza njega. 

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

"Napokon je ova torbica moja. Princeza Diana je nosila tu torbicu 25. rujna 1995. tijekom posjete pariškoj izložbi Paula Cézannea. Prije izložbe dočekala ju je prva dama Francuske Bernadette Chirac i poklonila joj torbicu. Legenda kaže da je Diorova kreacija bila napravljena od kože po prvi put i završena je od početka do kraja u jednoj noći. Princeza je prihvatila dar, ponijela torbicu te večeri i snimljena je s njom. Nakon toga Dior je torbicu koja se prvo zvala Chouchou, prekrstio u Lady Dior. Kad se u siječnju 1996. ponovno pojavila u prodaji pod tim imenom, rasprodana je u rekordnom roku, Torbica se nalazi listi top 10 dodataka za svakog ljubitelja mode i za obožavatelje torbi ona je sinonim za stil, eleganciju i ljepotu", napisao je Grubnić koji je objavio fotografiju slavnog modnog dodatka i pozirao s njim. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Objava je oduševila Markove pratitelje na Instagramu. "Lijepa mi je torba, a još ljepša ova priča i pojašnjenje", "Predivna!", "Blago tebi", komentirali su. 

Inače, Grubnić često dobiva komplimente za svoj originalan stil, a zaslužan je i za odlične stajlinge Nives Celzijus, Indire Levak i Maje Šuput u showu "Tvoje lice zvuči poznato" kojima one oduševljavaju gledatelje. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene