Marko Grubnić podijelio je fotografije torbice koju je nosila i proslavila pokojna princeza Diana.

Galerija


Marko Grubnić objavio je fotografiju modnog dodatka do kojeg je konačno uspio doći, a otkrio je i zanimljivu povijest koja se krije iza njega. 

Vezani članci Marko Grubnić Marko Grubnić otkrio dosad neviđenu fotografiju svojih raskošnih zaruka, bila je to zaista čarobna i večer za pamćenje Damiano David Seksi Talijana s Eurosonga sada uspoređuju s princezom Dianom, a sve će vam biti jasno kada vidite fotke

"Napokon je ova torbica moja. Princeza Diana je nosila tu torbicu 25. rujna 1995. tijekom posjete pariškoj izložbi Paula Cézannea. Prije izložbe dočekala ju je prva dama Francuske Bernadette Chirac i poklonila joj torbicu. Legenda kaže da je Diorova kreacija bila napravljena od kože po prvi put i završena je od početka do kraja u jednoj noći. Princeza je prihvatila dar, ponijela torbicu te večeri i snimljena je s njom. Nakon toga Dior je torbicu koja se prvo zvala Chouchou, prekrstio u Lady Dior. Kad se u siječnju 1996. ponovno pojavila u prodaji pod tim imenom, rasprodana je u rekordnom roku, Torbica se nalazi listi top 10 dodataka za svakog ljubitelja mode i za obožavatelje torbi ona je sinonim za stil, eleganciju i ljepotu", napisao je Grubnić koji je objavio fotografiju slavnog modnog dodatka i pozirao s njim. 

Objava je oduševila Markove pratitelje na Instagramu. "Lijepa mi je torba, a još ljepša ova priča i pojašnjenje", "Predivna!", "Blago tebi", komentirali su. 

Inače, Grubnić često dobiva komplimente za svoj originalan stil, a zaslužan je i za odlične stajlinge Nives Celzijus, Indire Levak i Maje Šuput u showu "Tvoje lice zvuči poznato" kojima one oduševljavaju gledatelje. 

Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe