Marko Grubnić na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj u naručju drži sina Maje Šuput, dvomjesečnog Blooma.

Galerija


Stilist i dizajner Marko Grubnić ne krije koliko je sretan što je njegova prijateljica Maja Šuput postala majka, a sada je i ponosno pozirao s njezinim sinčićem Bloomom.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Maja Šuput Evo kako je slatko Maja završila još jednu voditeljsku sezonu, zbog poruke koju je poslala svima je postala još draža i u toj ulozi!

Na svojem je Instagramu objavio fotografiju na kojoj dvomjesečnu bebu drži u naručju te je prizorom rastopio svoje pratitelje.

"Samo to što imam priliku zagrliti ovog slatkog malog dragulja podsjeća me na to da je život lijep i čudesan", napisao je Grubnić uz fotku koju je u nekoliko sati skupila nekoliko tisuća lajkova.

"Predivni"; "Kako ste slatki", "Jednom kada za to dođe vrijeme, bit ćeš sjajan tata", pisali su mu pratitelji, a mnogi su se složili i kako mu beba baš lijepo stoji.

Grubnić nije skrivao ni uzbuđenje kada je Šuput u ožujku rodila sina.

"Bila si najbolja i najljepša trudnica, a već znam da ćeš biti najbolja mama. Čestitam od srca! Jedva čekam da ga upoznam, da ga mazim, pazim i razmazim više i od mame i od tate", poručio joj je tada, a čini se da je obećanje i održao.

Inače, Marko je s Majom prijatelj dugi niz godina, a radi i kao njezin stilist te dizajner. Grubnić je zaslužan i za odjevne kombinacije članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus i Indire Levak.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

Zbog ovih fotki Albini se u komentaru javila čak i Doris Dragović, a procurile su i neke nezgode s proba za polufinale!