Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov su presretni dok iščekuju dolazak svog prvog djeteta.

Galerija


Maja Šuput ne skriva koliko ona i suprug Nenad Tatarinov uživaju u iščekivanju njihovog prvog djeteta, a prizorima njihove sreće često raznježi brojne obožavatelje. 

Vezani članci Maja Šuput - 2 Maja Šuput podijelila najnoviju trudničku fotografiju, trbuščić je sve veći i veći: ''U 7. mjesecu'' Maja Šuput Maja Šuput u uskoj haljini s prorezima dočekala novu godinu i pokazala sve veći trudnički trbuh

Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" je uspjela u tome i ovog puta. Naime, Maja je objavila fotografiju na Instagram storyju na kojoj njezin trudnički trbuh ljubi suprug Nenad. 

"Tatica", napisala je Šuput pokraj slike. Inače, pjevačica je nedavno otkrila kako je mužu priopćila sretne vijesti da je beba na putu. Na Instagramu je podijelila fotografiju koja je snimljena u srpnju, a na kojoj je ispod bijele majice crvenim ružem na trbuhu napisala "beba".

"Dan koji nam je promjenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspjela na brzinu jest nacrtati ovu mega likovnu umjetnost na trbuhu da tako priopćim mužu da će postati otac. Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspjela stisnuti "rec" kad je ušao, iako sam mobitel postavila na pravo mjesto... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspio nakon nekoliko trenutaka rec BEBA???? I počeo plakat. Onda smo se malo plakali u duetu", napisala je pjevačica i voditeljica u opisu fotografije.

Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor