Marko Grubnić je za ovu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrao za Maju Šuput zanimljivu haljinu koja ima mali izrez na njenom trbuhu.

Galerija


Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput iznenadi u svakoj emisiji novom odjevnom kombinacijom za koje je zaslužan njen prijatelj, stilist Marko Grubnić

Vezani članci Maja Šuput Šuput posvetila objavu svojim posebnim partnerima, a nijedan nije muž: "Oba su savršena i moja!" Maja Šuput - 2 Šuput nas podsjetila kako je izgledala prije 10-ak godina: Nasmijala i samu sebe starim fotografijama

Ipak, pjevačica je ovog puta napravila najveći zaokret pod Markovim stručnim vodstvom. Maja je obukla crnu, dugu haljinu koja je malo otkrila njezin trbuh dok je prekrila njezin bujni dekolte i istrenirane noge. 

Odjevnu kombinaciju su podigli cvjetni broševi kod vrata i na trbuhu, a njena kosa je završila u visokom repu. Iako je u potpuno drukčijem izdanju od prijašnjih, Šuput je još jednom zablistala i pokazala da njoj baš sve dobro stoji. 

Inače, Maja je prošle nedjelje bila u decentnijoj kombinaciji. "'Ovog se puta igramo looka prve dame. Tako je Marko odlučio. Past će kiša, imam samo svoju kosu i promijenila sam boju ruža'', objasnila je tada Maja na Instagramu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?

Nakon napisa srpskih medija o vezi s vinarom Severina se oglasila pa otkrila tko joj čuva leđa