Posvetio joj pjesmu

Ridjan otkrio što stvarno misli o Maji Šuput kao voditeljici, dao joj je i prigodnu ocjenu

Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić, Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput i Frano Ridjan - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan Maja Šuput, Frano Ridjan Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Frano Ridjan i Maja Šuput Galerija

Frano Ridjan otkrio je na Instagramu što misli o Maji Šuput kao voditeljici showa "Tvoje lice zvuči poznato" i kako mu je s njom surađivati.

Voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan na svom je Instagram profilu odlučio odgovoriti na sva pitanja koje mu postave njegovi pratitelji, a nekoliko njih zanimali su posebno detalji o jednoj određenoj osobi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Naime, Franu su upitali kako bi ocijenio Maju Šuput kao voditeljicu s kojom uigrano vodi emisije popularnog showa posljednjih nekoliko mjeseci, a kojoj je to zapravo prvo voditeljska uloga. Frano je na to odgovorio da bi Maji dao ocjenu tisuću i uz to je objavio i njezinu pjesmu "Čista petica".

Neke je zanimalo i kako mu se družiti s Majom i koliko je zabavna.

"Super s njom družiti i jako je zabavna", otkrio je Frano.

A koliko je ovaj voditeljski dvojac uistinu zabavan možete se uvjeriti već u nedjelju kada će nas voditi kroz novu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" i najnovije transformacije kandidata koji iz emisije u emisiju postaji sve bolji i bolji.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene