Frano Ridjan na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj s Majom Šuput leži u krevetu, a pratiteljima je posebno zanimljiv bio položaj njegove lijeve ruke.

Galerija


Voditelj showa "Tvoje lice zvuči poznato" Frano Ridjan svojom posljednjom objavom na Instagramu izazvao je neočekivane komentare.

Vezani članci Frano Ridjan i Maja Šuput Čvrst zagrljaj Maje Šuput i Frane Ridjana na motoru, njegov komentar dao je naslutiti što nas čeka sljedeće Maja Šuput Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

Na društvenoj mreži podijelio je fotografiju na kojoj sa suvoditeljicom iz showa, pjevačicom Majom Šuput, leži na krevetu, a njegovim je pratiteljima posebno zanimljiv bio položaj njegove lijeve ruke.

"Nakon ovoga stvarno sam u svim položajima davao najave. Hvala na pažnji, vidimo se u nedjelju", napisao je u opisu fotke snimljene tijekom posljednje emisije, nakon nastupa Marine Orsag.

"Jadna tvoja žena, stalno diraš Majinu guzu", "Šta diraš Majinu guzu?", pisali su mu pratitelji, na što je Frano morao reagirati.

"Samo laži i obmane. To je kuk! Ponavljamo, to je kuk", odgovorio im je voditelj uz smajliće kojima je potvrdio kako je uvijek spreman na šalu.

Ridjan je nedavno svojim pratiteljima na Instagramu otkrio i što misli o Maji kao voditeljici. Uz prigodnu pjesmu, dao joj je vrlo visoku ocjenu, a priznao je i da mu je zabavno u njezinu društvu.

"Super se s njom družiti i jako je zabavna", odgovorio je u svojim Instagram storyjima na pitanje koje mu je postavio netko od pratitelja.

Koliko je ovaj voditeljski dvojac uistinu zabavan, možete se uvjeriti svake nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka