blista!

Šuput se pohvalila zanimljivom modnom kombinacijom, no svu je pažnju ukrao njezin trudnički trbuščić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom kombinezonu i bijelom džemperu, a brojni pratitelji primijetili su njezin trudnički trbuh.

Voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" i pjevačica Maja Šuput na Instagramu je pozirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, no svima je pažnju ukrao njezin trudnički trbuščić.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Gotova za danas. Doviđenja, uredu, idem kući", napisala je Maja uz seriju fotografija na kojima je pozirala u crnom kombinezonu na koji je imala i bijeli džemper, a stil je upotpunila crnom kapom i bijelim cipelama na visoku petu.

"Moja princeza", "Volim te", "Genijalna si", samo su neki od komentara njezinih vjernih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput je nedavno otkrila kako je suprugu Nenadu Tatarinovu priopćila sretne vijesti da je beba na putu. Podijelila je fotografiju koja je snimljena u srpnju, a na kojoj je ispod bijele majice ružem na trbuhu napisala "beba".

Inače, Maja Šuput iz nedjelje u nedjelju svojim odjevnim kombinacijama oduševi gledatelje, a za njezin stil redovito se brine najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene