Kakav trenutak!

Njemu nije odoljela ni Maja Šuput, pogledajte zašto je Indira morala zaustaviti očijukanje: ''Dosta je bilo!''

Marko Braić - 3 Marko Braić - 3 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 3 Marko Braić - 4 Marko Braić - 6 +0 Marko Braić - 8 Galerija

Transformaciji koju je prošle nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' odradio Marko Braić nije odoljela ni Maja Šuput, u našem videu pogledajte njezinu reakciju.

Ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marko Braić dobio je dvostruku ulogu. Utjelovio je Malumu i Gimsa tako da je Gims bio na ekranu, a na pozornici Maluma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

Toj preobrazbi nije odoljela ni Maja Šuput, a Marko joj je čak i posebno zapjevao, na što se Indira malo našalila na račun njihova kao očijukanja: ''Dosta je bilo!''

Zbog njega su Indira Levak i Nives Celzijus i zaplesale, a evo i kakvi su bili komentari poslije odgledanog nastupa.

''Ne znam ima li potrebe to govoriti, ali očekivano, ja sam zaljubljena u Malumu. Ti si dočarao njegovu samodopadnost, bilo je jako seksi, jako si se seksi kretao. A Maluma izgleda, to znamo. Uglavnom - vruće mi je znojna sam, ostavi tu masku još neko vrijeme'', poručila je Marku Nives.

Navojec mu je samo čestitao na nastupu jer je, kako mu je rekao, napravio sve i previše dobro.

Indira je također primijetila da se Marko potpuno uživio u ulogu latino lovera.

''Ja sam znala da će naša Nives to znati najviše cijeniti'', zaključila je Indira, a Mešin je dodao da se Marko zbilja odlično snalazi u svakoj ulozi.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene