Transformaciji koju je prošle nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' odradio Marko Braić nije odoljela ni Maja Šuput, u našem videu pogledajte njezinu reakciju.

Galerija


Ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marko Braić dobio je dvostruku ulogu. Utjelovio je Malumu i Gimsa tako da je Gims bio na ekranu, a na pozornici Maluma.

Vezani članci Maja Šuput Šuput se nakon kreacija osvrnula i na sve frizure koje je nosila u omiljenom showu, pokazala je i koje su joj najdraže Marko Grubnić, Nives Celzijus Anketa: Grubnić svaki tjedan iznenađuje transformacijama svojih kolegica, za koju je ovoga puta odabrao najbolje?

Toj preobrazbi nije odoljela ni Maja Šuput, a Marko joj je čak i posebno zapjevao, na što se Indira malo našalila na račun njihova kao očijukanja: ''Dosta je bilo!''

Zbog njega su Indira Levak i Nives Celzijus i zaplesale, a evo i kakvi su bili komentari poslije odgledanog nastupa.

''Ne znam ima li potrebe to govoriti, ali očekivano, ja sam zaljubljena u Malumu. Ti si dočarao njegovu samodopadnost, bilo je jako seksi, jako si se seksi kretao. A Maluma izgleda, to znamo. Uglavnom - vruće mi je znojna sam, ostavi tu masku još neko vrijeme'', poručila je Marku Nives.

Navojec mu je samo čestitao na nastupu jer je, kako mu je rekao, napravio sve i previše dobro.

Indira je također primijetila da se Marko potpuno uživio u ulogu latino lovera.

''Ja sam znala da će naša Nives to znati najviše cijeniti'', zaključila je Indira, a Mešin je dodao da se Marko zbilja odlično snalazi u svakoj ulozi.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.