A što je to?!

Šuput obara s nogu u opako kratkoj haljini s neobičnim detaljem koji je stvarno nemoguće ne primijetiti!

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 +0 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput je za večerašnju emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala ultrakratku haljinu s neobičnim detaljem od tila na nozi.

Iz nedjelje u nedjelju svjedočimo nepogrešivim odjevnim kombinacijama Maje Šuput dok nas vodi kroz show "Tvoje lice zvuči poznato", a ništa drugačije nije ni u današnjoj epizodi.

Maja se uz uvijek elegantnog kolegu Franu Ridjana, pojavila u plavoj ultrakratkoj haljini u kojoj je doslovno blistala, a koja je na sebi imala zanimljiv detalj od tila koji nikome nije mogao promaknuti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

U prošloj emisiji vidjeli smo ju u dugoj svjetlucavoj haljini u kojoj je naglasila dekolte i donijela dašak holivudskog glamura, a komentaru nije mogao odoljeti ni glumac Goran Navojec koji sjedi u žiriju.

"Gledam ovu haljinu i nisam ju vidio još otkako ju je nosila Crystal iz Dinastije", poručio joj je Goran i otkrio joj na koja ga je vremena podsjetila.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +0 Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives istaknula bujne atribute: Dobrano se potrudila da svi pogledi budu uprti baš u nju, a donijela je i dašak pariškog šika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene