Maja Šuput je za novu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" odabrala glamuroznu kombinaciju koja je istaknula njezinu ženstvenost.

Galerija


Pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", Maja Šuput, svake nedjelje gledatelje oduševi svojom odjevnom kombinacijom, a ništa drugačije nije bilo no ovoga puta. Nakon što se prošle epizode pojavila u ultrakratkoj haljini u kojoj je doslovno blistala, Maja je ovoga vikenda odabrala nešto decentniju kombinaciju.

''Ovog se puta igramo looka prve dame. Tako je Marko odlučio. Past će kiša, imam samo svoju kosu i promijenila sam boju ruža'', objasnila je Maja na Instagramu.

Uska haljina kremaste boje otvorenih ramena dodatno je naglasila Majine obline, a glamurozni stil je začinila bijelim tilom kojim je prekrila dekolte. Na sebi je imala i bijele rukavice koje su istaknule njezinu ženstvenost, a u istom tonu je napravila i frizuru koja joj je savršeno pristajala na modnu kombinaciju.

Iz nedjelje u nedjelju za Majin se stil brine njezin najbolji prijatelj, stilist Marko Grubnić, koji oblači i članice žirija showa, Nives Celzijus i Indiru Levak.

Šuput inače često naglasi bujni dekolte, a prije nekoliko emisija s Indirom Levak je krenula i u borbu dekoltea. Bilo da na sebi ima dugačku bijelu haljinu, mačkasti dekolte ili dodatno naglasi noge, jedno je sigurno - naša popularna pjevačica i voditeljica oduzima dah svake nedjelje u omiljenom showu.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''