U pripremi je All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a novi nastavci donijet će drugačiju dimenziju zabave.

Galerija


Produkcijska ekipa najzabavnijeg plesno-pjevačkog showa opet se ovih dana okuplja na setu Nove TV.

Vezani članci Maja Šuput Uloga koju Maja Šuput nije mogla zamisliti ni u najluđim snovima, vrckavi komentari žirija i reakcije koje ćemo još dugo pamtiti! Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Naime, u pripremi je All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja će okupiti osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona.

Svaka nova sezona donosi i brojna iznenađenja, pa će tako i novi nastavci donijeti drugačiju dimenziju zabave, a za to će se pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Još uvijek pamtimo prvog pobjednika Marija Petrekovića i njegovu Beyonce i Tinu Turner, Lozarovu Jelenu Rozgu i Eltona Johna iz druge sezone, Kedžinu Carmen i Lady Gagu i mnoge druge preobrazbe ovog pobjednika treće sezone. Malo tko je zaboravio i duet Dalibora Petka i Ivane Mišerić na pjesmu Bandido u finalu četvrte sezone showa te niz ostalih zabavnih transformacija.

Mario Roth počastio nas je u toj sezoni brojnim transformacijama, između ostalih i onom u Madonnu, Maju Šuput i Aeorosmith. Finalisticu pete sezone Katarinu Baban pamtimo kao Brunu Marsa, Nereda, Princea i Shakiru, dok smo pak Arethu Franklin, Doris Dragović, Beyonce i Michaela Jacksona s oduševljenjem gledali na pozornici showa zahvaljujući pobjednici pete sezone – Maji Bajamić. Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa, i u All stars sezoni naći će se u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda, a show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

Preostaje pitanje – mogu li kandidati nadmašiti sebe iz prethodnih sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i s čime će nas sve oduševiti u novoj?

Nova TV počela je s pripremama, a gledatelji će ipak morati još neko vrijeme pričekati kako bi uživali u novim transformacijama popularnog zabavnog showa Nove TV.

 

Maja Šuput u uskoj haljini istaknula rastući trbuh, komplimenti ne prestaju: "Kakva ljepota, baš blistaš"